GLAZBA IZ SATA

Uz glazbu do fit tijela – uz novi Garmin Forerunner 645 Music!

Put do fit tijela i zdravog načina života počinje voljom za promjenom i motivacijom iznutra. Međutim, na tom putovanju, uvijek je poželjno imati kvalitetnu opremu koja prati napredak i određuje tempo naših treninga.

 

 

Pjevačica i ambasadorica Polleo Sporta, Lana Jurčević, među prvima je trenirala uz Forerunner 645 Music, Garminov sat koji može pohraniti do 500 pjesama te dodati energiju svakom treningu. Iako zauzeta koncertima i ubrzanim stilom života, Lana uspijeva uz treninge i pravilnu prehranu ostati u formi i paziti na svoje zdravlje.

” Bez obzira kojim se poslom bavili, glazba nas pokreće uvijek i u svim trenucima, a posebno kad nam je bitna motivacija za treninge. Sviđa mi se što na ovaj sat stane do 500 pjesama te mogućnost da se putem online Garmin Connect fitness zajednice možete natjecati sa svojim prijateljima, ali i onima koje želite nadmašiti….. a to je uvijek dodatna motivacija!” – izjavila je Lana koja je testirala novi sat.

Najnoviji Garmin sat, Forerunner 645 Music pokrenuo je revoluciju u svijetu GPS satova za trčanje jer uz praćenje otkucaja srca na zapešću, dinamike trčanja i alata za praćenje performansi sadrži integriranu glazbu, Garmin Pay beskontaktno plaćanje te se povezuje na Garmin Connect – online fitness zajednicu, putem koje se mogu pratiti vježbe, natjecati se s prijateljima i prihvaćati izazove.

Pripreme za utrku ili trening, bit će puno lakše uz funkcije: status treninga, učinak aerobnog i anaerobnog vježbanja, opterećenje treningom, procjena maksimalnog VO2. Sat omogućuje jednostavan prijelaz između aktivnosti zahvaljujući ugrađenim profilima za trčanje, biciklizam, plivanje, orbitrek, veslačke sportove, vježbe snage, kardio i drugo.

Novi Garmin Forerunner 645 Music trenutno je dobavljiv u Polleo Sportu po maloprodajnoj cijeni od 3.590,00 kn, dok cijena za Forerunner 645 iznosi 3.190,00 kn.

Promo

Nema postova za prikaz