Uživajte u netaknutoj prirodi s novom generacijom SALOMON treking obuće

Upotrijebite maštu, doživite najljepša avanturistička iskustva i ubrzajte svoj korak s opremom koja vas ne ograničava, nego omogućava užitak na svakom koraku.

Predstavljamo vam Salomon X-ULTRA kolekciju, koja je plod kombinacije najboljih Salamonovih tehnologija, prianjanja i zaštite s ključnim elementima, koji čine vaše noge odmornima cjelo vrijeme hodanja uz manje napora. Iznimno lagana Salomon treking obuća X-ULTRA GTX® vrlo je široke namjene, a odlikuju je odlični materijali i moderan pristup dosezanju sigurnosti i stabilnosti, kako za rekreativce, tako i za one najbrže ljubitelje prirode.

X-ULTRA MID 2 GTX® je srednje visoka, lagana treking cipela vrlo široke namjene. Odličan obuhvat cijelog stopala, stabilnost, mekoća i zaštita iznenadit će vas na kraćim jednodnevnim avanturama. Ojačan jezik i gumena kapica štite vaše prste od svih neugoda, sustav Sensifit™ drži stopala na pravom mjestu cijelo vrijeme aktivnosti. AC šasija omogućava stabilnost i zaštitu na neravnijim terenima, Contagrip® potplat garantira savršenu kombinaciju prianjanja i izdržljivosti na svim podlogama i zbog svog sastava omogućava optimalno prijanjanje i prilagodljivost na usponima i silascima. U neugodnim vremenskim uvjetima uvijek se možete pouzdati u GORE-TEX® vodootpornu membranu, koja brine da vaša stopala budu suha i u ekstremnim situacijama. X-ULTRA MID GTX® idealna su obuća za brzo hodanje na raznolikim terenima.

 

Za sve koji trebaju svestranu treking obuću, koja pruža dovoljno stabilnosti, Salomon ima i nisku verziju X-ULTRA 2 GTX®. Lagana treking obuća ima sve karakteristike visoke cipele i možete je koristiti za sve aktivnosti u prirodi.

 

STVORENO ZA SLOBODU!

 

Više o SALOMON obući: www.salomon.com/cr

salomon_100

Autor: SPONZORIRANO

Nema postova za prikaz