NA PRELOŠKOM MORU

Već 12. godinu zaredom i ovog ljeta trčimo Ljetnu kros ligu u Prelogu

Svakog petka tijekom cijelog ljeta, počevši od 28. 6. 2019., održavat će se kros liga na preloškoj Marini. Trkači mogu sudjelovati u dvije discipline i to 3.2 ili 6 km, dok hodači mogu prehodati kraću distancu od 3200 m.

 

Osim odraslih trčat će i djeca i to svih uzrasta. Od najmanjih koji trče 100 m, pa do juniorki i juniora koji trebaju istrčati distancu od 800 metara.

Start svakog kola lige je u 18:45 za dječje utrke, te u 19:00 za glavne utrke odraslih. Trčat će se devet kola, a na posljednjem, desetom bit će proglašenja pobjednika, bogata tombola i veselo druženje svih sudionika.

– Svake godine na  Ljetnoj kros ligi u Prelogu sudjeluje sve više trkačica, trkača i hodača svih dobnih skupina, stoga vas pozivamo da se i ove godine odazovete u velikom broju, družite se i trčite s nama, te provedete aktivno ljeto – poručuju organizatori iz TK Kotoripski begači.

Sve dodatne informacije o samoj ligi možete pronaći na linku Facebook grupe Kros liga u Prelogu ili na Facebook grupi TK Kotoripski begači.

- Marketing -

Nema postova za prikaz