JEZERA TE ZOVU

Već više od 1.000 prijava za Plitvički maraton!

Foto: 3sporta.com

Iako je do utrke ostalo još dva mjeseca, prijave za 32. Plitvički maraton, polumaraton i utrku na 5 km te maratonske štafete, u punom su jeku. Više od 1.000 trkačica i trkača iz 28 zemalja već je izabralo svoju utrku 3. ili 4. lipnja.

 

Plitvički maraton – „najzelenija hrvatska utrka“ i zasigurno najpoznatiji maraton u regiji ove godine se održava u malo izmijenjenom formatu. Prvi put će svi imati prilike uživati u pravom maratonskom vikendu na Plitvičkim Jezerima.

Prijavni centar i prigodni EXPO otvaraju se već u petak, 2. lipnja u 10:00 sati, a u subotu 3. lipnja su u poslijepodnevnim i večernjim satima na rasporedu utrka na 5 km i dječje utrke.

Nedjelja, 4. lipnja rezervirana je za maratonce i polumaratonce koji će sa starta u Mukinjama krenuti u 9:00 sati. Požurite s prijavama jer je broj natjecatelja ograničen te se maratonska i polumaratonska kvota brzo popunjavaju.

Organizatori su utrku prošli vikend predstavili u Pragu, u sklopu Sportissimo Prague Half Marathona, a idući vikend će se naš najstariji maraton promovirati i u Budimpešti u sklopu 32. Telekom Vivicittá Spring Half Marathon Budapest.

Plitvice_Prag

 

Redovne prijave traju do 15. travnja  gdje možete pronaći osnovne informacije o utrci kao i na www.plitvicki-maraton.com .

U skladu s tradicijom na Plitvičkom maratonu, svi trkači ostvaruju pravo na ulaznicu za Nacionalni park, a startni paket je bogat i u drugim segmentima. Dođite i pridružite se pravom obiteljskom, trkačkom druženju na Plitvičkim Jezerima!

Link na prijave i ostale informacije

Vidimo se! 🙂

 

Što misliš o temi?