VISIT CROATIA - BE ACTIVE IN CROATIA

[VIDEO] Pokrenuli smo portal Active in Croatia!

Vrijeme je za još jedan prvi korak na dugom putu. Vrijeme je da iskoračimo prema svijetu i kažemo mu: tu smo, dođite – kod nas se trči, biciklira, natječe, kod nas ćete pronaći najljepše more i najljepše planine. Kod nas ćete pronaći ljudskost i toplinu.

 

 

Hrvatska je turistička zemlja, kojoj je turizam najveća gospodarska grana. No turizam se mijenja, a toga su sve više svjesni oni koji se turizmom bave. Prodavanje “sunca i mora” prolazi sve lošije, današnji turisti sve su zahtjevniji, oni žele i gastronomiju i zabavu ali i – aktivan život.

Upravo to, taj aktivan život promovirat će portal Active in Croatia. Promovirat ćemo sve oblike rekreacije i sporta, od vožnje biciklom, trčanja, sportova izdržljivosti, planinarenja sve do avanturističkih sportova. Promovirat ćemo utrke, sportske evente, biciklističke rute, promovirat ćemo našu predivnu zemlju i sve ono što ona može ponuditi modernom turistu koji traži akciju.

Doprijet ćemo do onih koji žele posjetiti Hrvatsku i iz nje otići s nezaboravnim uspomenama. S druge strane, želimo pomoći svima u Hrvatskoj koji se trude promijeniti sliku o našem turizmu i zajedno s njima tu sliku mijenjati.

Sigurno je jedno – Hrvatska je predivna zemlja za aktivan odmor!

Visit Croatia and be – Active in Croatia!

 

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz