[VIDEO] Predstavljamo Merrell Nova 2 i Antora 2

Tenisice Nova 2 i Antora 2 iz Merrella, razlikuju se po tome da su jedne muški, a druge ženski model s jednim dodatkom. U nastavku pročitajte dojmove test-tima koji ih je isprobao.

 

Testirali smo tenisice tjedan dana, prvo na urbanim terenima, a onda smo ih morali odvesti u brda. Kada trčite i hodate uzbrdo, do izražaja dolazi dobro prianjanje Vibram potplata na podlogu. Prolazili smo asfaltom, makadamom i planinskim stazama s korijenjem i kamenjem. Tijekom korištenja, osjetili smo odlično ublažavanje udaraca. U prednjem i stražnjem dijelu potplata ugrađen je posebni jastuk, što još više ističe udobnost u odnosu na prošle modele, posvećene svakodnevnim aktivnostima i korištenju u slobodno vrijeme.

 

 

Prvi dojam je da ih možemo koristiti za gotovo sve – od dnevnih poslova ili trčanja u gradskom parku, do obližnjeg brda ili planine. Vrhunski dizajn, izvanredna lakoća i udobnost garantiraju da će naš korak biti siguran bez obzira na osnovu i konfiguraciju terena.

Tehnološki, modeli Nova 2 i Antora 2 gotovo su jednaki. Mala razlika je u tehnologiji koja pruža dodatnu stabilnost: muški model Nova 2 ima novi Trail-Protect ispod prstiju™, a ženski model Antora 2, osim te ploče, ima dodanu QFORM2 tehnologiju u potplatu koja pruža povećanu podršku i stabilizaciju, te neutralizira hodanje prstima prema unutra.

Oba modela su dostupna bez membrane, kao i s novom Gore-Tex Invisible Fit vodootpornom membranom. Ona omogućava još bolje prianjanje stopala, prozračna je i pruža zaštitu od vlage.  Unatoč višednevnoj upotrebi, naša stopala osjetila su dugotrajnu svježinu za koju je zaslužan m-Select FRESH u ulošku. Zbog svih gore navedenih karakteristika, svi ih toplo preporučujemo – zaključuje test-tim: Urša, Jure, Klemen / opremator.

Merrell tenisice možete pronaći u ovim dućanima i webshopovima:

https://www.hervis.hr/store/Marke/Merrell/Obu%C4%87a/c/2_185_schuhe

https://www.intersport.hr/brendovi/merrell

https://www.rost-sport.hr/rezultati-pretrage.aspx?searchparam=p0~merrell

https://www.sportvision.hr/proizvodi/merrell

promo tekst

Nema postova za prikaz