MRAČNI PREDMET ŽELJA

VIDEO TEST Garmin Forerunner 910XT

Već nakon prvog pravog triatlonskog sata pod nazivom Forerunner 310XT, koji je Garmin predstavio prije nekoliko godina, bilo je jasno da dizajneri i inženjeri Garmina misle ozbiljno u preuzimanju triatlonaca i multisportaša željnih super gadgeta pod svoje okrilje.

Brojne mogućnosti koje je nosio ovaj sat, kao i njegova praktičnost, uzrokovali su da se na triatlonskim natjecanjima na rukama natjecatelja ističe ova sivo-narančasta sprava. No ona je imala i neke nedostatke, očito dovoljno značajne da se njima proizvođač zabavi u novom modelu, pod nazivom Forerunner 910XT.

Sat smo dobili na testiranje od hrvatskog zastupnika za Garmin, tvrtke Navigo Sistem d.o.o. iz Zagreba. Odlučili smo ovaj sjajni komad kvalitetno primijenjene elektronike testirati i napraviti video prilog o njegovim mogućnostima i poboljšanjima koje donosi u odnosu na 310XT.

U video je stalo dosta osnovnih informacija, ali za predstavljanje svih mogućnosti ovog sata trebalo bi snimiti pravu malu tehno-sapunicu od desetak nastavaka. S druge strane, iako opremljen brdom funkcija, ovaj se uređaj koristi jednostavno, a za početak treniranja s njim dovoljno je uključiti ga, postaviti sport i početi trčati/plivati/biciklirati.

Nakon ovog velikog skoka u mogućnostima od modela 310XT na model 910XT nije baš potpuno jasno gdje se krije prostor za napredak. No sigurni smo da će korisnici i proizvođač naći nove mogućnosti i opcije bez kojih se ne može i da će ih sve ugurati u neki novi model, još brži i još manji.

 Video je naravno snimljen u full HD rezoluciji.

 

 

Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz