GDJE IZLAZIŠ U PETAK?

5. Vip KARLOVAČKI CENER – dođi na trkački party u Karlovac!

Večernja utrka u Karlovcu početkom ljeta pravi je hit među trkačima – onima koji jure za rezultatima i onima koji žele samo dobru zabavu i druženje (uz malo trčanja 😉 ).

 

Iz godine u godinu utrka raste i prilagođava se. Tako je prošle godine po prvi put u Hrvatskoj održana utrka za elitne trkače – što je bio pun pogodak! Oni najbrži projurili su ulicama Karlovca i ostvarili vrhunske rezultate. Upravo na toj utrci istrčana je najbrža desetka u povijesti u Hrvatskoj!

I ova godina donosi novosti, nužne zbog povećanja broja trkača. Start i cilj sele se na glavni gradski trg, a kako bi se smanjila gužva na stazi, trčat će se tri umjesto četiri kruga. Start elitne utrke je u 19 sati, a glavne utrke u 20, tako da će svi koji trče na glavnoj utrci moći navijati za svoje favorite.

A kada padne mrak

Draž ove utrke upravo je termin, sumrak i večer. Nakon prolaska kroz cilj sve će dočekati veliki party na središnjem karlovačkom trgu, pivsko osvježenje i glazba. Bogat startni paket ove je godine pojačan ulaznicama za AQUATIKU – slatkovodni akvarij, najnoviju karlovačku atrakciju. Prvih 400 prijavljenih trkačica i trkača dobilo je besplatnu ulaznicu, a svi kasnije prijavljeni mogu za samo 25 kuna posjetiti ovaj jedinstveni akvarij. Ulaznica kupljena uz startninu vrijedi do kraja godine.

Više od tisuću trkača protrčat će 10 kilometara Karlovcem i uživati nakon utrke. Budi i ti dio petog Vip Karlovačkog cenera, prijavi se OVDJE. Redovne prijave, s nešto nižom cijenom, završavaju 2. 5. 2017. pa požuri i uštedi koju kunu. 😉

Detalje o utrci pogledaj na službenoj stranici Vip Karlovačkog cenera.

Svi ćemo stati u Karlovcu i protresti ga svojim koracima!

3sporta

- Marketing -

Nema postova za prikaz