NA PRAGU PROLJEĆA

Vip ZAGREB21 – hit utrka početka sezone!

Tisuću prijavljenih trkača više od mjesec dana prije starta Zagrebačkog proljetnog polumaratona – Vip ZAGREB21 odličan su pokazatelj nove trkačke sezone! Popularna utrka koja će već u svojoj drugoj sezoni preći brojku od 1.500 trkača i doći blizu brojke 2.000, najbolji je trkački vjesnik proljeća.

 

Ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice u nedjelju 19. ožujka 2017. u 9:00 sati zajedno će startati polumaraton i utrka na 5 km. U sklopu polumaratona bit će i utrka štafeta gdje organizator očekuje nastup više od 70 ekipa.

Staza polumaratona sastoji se od dva istovjetna kruga i trkači prelaze rijeku Savu čak četiri puta i imaju priliku uživati u prekrasnom pogledu na Zagreb. Start i cilj utrke ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u neposrednoj blizini popularnih zagrebačkih fontana posebno će pružiti lijepu sliku kad prostor preplave mnogobrojni trkači. S obzirom na konfiguraciju staze, atraktivne nagrade i povoljan termin utrke, organizator očekuje veliki broj vrhunskih trkača iz Hrvatske i zemalja u okruženju te nekoliko odličnih kenijskih trkača.

20160320-10_58_11-IMG_7536

Dobra atmosfera vjerojatno će ponijeti i veliki broj rekreativaca do izvrsnih rezultata i dobrog ulaska u proljetnu sezonu – samo pripazite da ne krenete prebrzo (osim ako ste dio štafete pa vas uskoro očekuje izmjena. 🙂 ) Štafeta polumaratona sastoji se od četiri člana, neovisno o spolu i mogućnostima.

Dodatne informacije o utrci možete pronaći na službenoj stranici organizatora www.zagreb21.run , a prijaviti se možete pojedinačno ili s ekipom na www.utrka.com.

Utrka se nalazi u službenom kalendaru Hrvatskog atletskog saveza te posjeduje AIMS certifikat – verificirano mjerenje staze te se postignuti rezultati smatraju službenima i priznatim rekordima. Glavni sponzor Vip te organizatori AK Svetice i Run&Trek, pobrinut će se da užitak utrke bude potpun!

Photo: 3sporta.com

20160320-11_14_11-IM7D3069

Autor: 3sporta

- Marketing -

Nema postova za prikaz