ISTRČIMO PROLJEĆE

Više od 2.000 prijavljenih za Proljetnu ligu Hrvatska trči!

Nakon pet dana od otvaranja prijava, na Proljetnu ligu Hrvatska trči već se prijavilo više od 2.000 trkačica i trkača iz cijele Hrvatske, okolnih, ali i udaljenih zemalja. No tu zasigurno nije kraj, jer prijave su otvorene još pet dana.

 

Ova „virtualna“ liga održat će se u četiri vikenda na samom početku proljeća. Krećemo 19. 3. 2021. i na prvom kolu koje se održava taj vikend, obilježavamo prvi dan proljeća. Kao i prethodne lige, trčati i/ili hodati se može u rekreativnoj ili natjecateljskoj kategoriji.

Ono što je posve novo ovaj put su plemena. Pripadate li u Šumske urlikavce, Petoprste ljenivce, Čudnovate slušače ili Divovske svejede, odlučujete prilikom prijave. Vjerujemo da ćete se lako prepoznati u nekom od opisa tipa trkača. 😉

Fantastične finišerske medalje dizajnirao je Siniša Mareković

Kroz četiri vikenda trčat ćete za sebe, ali i svoje pleme, a već vidimo da će količina zezancije u našim Facebook grupama biti velika. 🙂 Svaki tjedan postavit ćemo i dodatne izazove čijim ispunjenjem će pleme zaslužiti dodatne bodove.

Liga je potpuno prilagođena za početnike, one koji tek razmišljaju o trčanju, ali i djecu. Najkraća distanca za odrasle je 2 kilometra, a djeca mogu hodati/trčati prema procjeni roditelja.

I na kraju, pripremili smo odličan startno-finišerski paket u kojem su startni broj, majica, sportske čarape (za odrasle) i fenomenalna medalja s motivom plemena.

Rok za prijavu i uplatu startnine je 15. 2. 2021. i on se neće produžavati. Cijena startnine za odrasle je 160 kuna, a djecu 100 kn. U cijenu je uključena dostava paketa na kućnu adresu kurirskom službom.

Eto, ukratko smo rekli što nas čeka, požurite s prijavom i ne propustite najbolju trkačku zabavu ovog proljeća. 🙂

Nema postova za prikaz