TRKAČKI SVIBANJ

Više od 2000 prijavljenih za trčanje u svibnju!

Pomalo smo zatečeni odzivom na “trčanje u svibnju”. Više od 2000 trkačica i trkača iz cijele Hrvatske već se prijavilo za Jači od korone Virtualnu ligu powered by Intersport. Želja da trčimo, iako ne možemo biti zajedno, ostvaruje se na najljepši način i sad je već jasno da će svibanj biti pravi trkački mjesec prepun utrka. 🙂

 

Liga je koncipirana kao nenatjecateljsko virtualno trkačko druženje svakog od pet vikenda u petom mjesecu. Prema osobnom izboru, trčati se može u subotu ili nedjelju, a za odrasle je najkraća distanca 5 kilometara. Nju se može i prehodati ili prijeći kombinacijom trčanja i hodanja. Liga je tako odličan start u utrke za one koji ih inače ne posjećuju. Gornje granice nema, možete trčati koliko želite, svaki vikend drugu distancu, ili jednaku ako popravljate osobni rekord. 🙂

Naravno, nećemo se okupljati na nekom mjestu i trčati zajedno, ovo je virtualni event i okupljanje je u Facebook grupi “TRČIMO” > Facebook grupi “TRČIMO”.

Nakon svakog kola, sudionici prijavljuju svoj rezultat, šalju fotografije s trčanja i čekaju tombolu. Na kraju lige, svi koji istrče barem jedno kolo, na kućnu adresu primaju fantastičnu finišersku medalju koju je dizajnirao Siniša Mareković.

Finišerska medalja za sve koji istrče barem jedno kolo lige

Ova liga odličan je poticaj i za djecu i mlade da se pokrenu i sami ili s roditeljima zasluže svoju medalju, za njih smo osigurali povoljniju startninu. Prijavljeno je već pedesetak obitelji i to nas osobito veseli. Djeca kojima je 5 kilometara previše, neka odrade aktivnost u skladu s mogućnostima i prema procjeni roditelja.

Liga ima i humanitarni karakter, od svake startnine odraslih trkača izdvojit ćemo 20 kuna za humanitarnu donaciju.

Ligu zajedničkim snagama organiziraju portali 3sporta.com i utrka.com, a sponzorski ju podržava generalni sponzor Intersport Hrvatska koji je pripremio vrijedne poklone u tomboli koju ćemo održati poslije svakog kola – 12 pari tenisica! Sponzorski ligu podržavaju Natural Wealth, Osteo BiFlex i Garmin koji će razveseliti trkače svojim poklonima.

 

Na snazi su i dalje mjere zabrane okupljanja, pa preporučujemo solo trčanje ili u krugu obitelji. Svatko trči gdje želi, preporučujemo da to bude na nekom manje prometnom mjestu, u vrijeme koje želi, od subote u 00:01 do nedjelje u 23:59 sati. Svi sudionici moraju se pridržavati odluka i preporuka Stožera Civilne zaštite RH!

 

Pridružite se, ostanite aktivni i istrčite Jači od korone Virtualnu ligu powered by Intersport u svibnju!

 

VAŽNO: PRIJAVE I UPLATE STARTNINE PRIMAJU SE DO ČETVRTKA 30. 4. U 12:00.
Nakon toga prijave više neće biti moguće.

 

 

Startni broj stiže na mail
- Marketing -

Nema postova za prikaz