PRVI OD PET

Više od 300 trkačica i trkača na Zagreb Winter Classicu

Po vrlo hladnom vremenu, uz pokoju pahulju snijega – kako i dolikuje imenu utrke – održan je prvi Zagreb Winter Classic. Atletska utrka u organizaciji Run & Treka, prve specijalizirane trgovine za trčanje i Centra Kaptol pobudila je veliko zanimanje među trkačkom populacijom.

Više od 300 trkača svih dobnih kategorija okupilo se na startu utrke na Trgu Franje Tuđmana bez obzira na hladnoću i padaline.

Na vrlo atraktivnoj stazi u duljini od 5 km u muškoj i ženskoj konkurenciji slavili su mladi atletičari iz Atletskog kluba Svetice – Karlo Sušilović i Kristina Božić. Sušilović je pobijedio s vremenom 15:26 ispred odličnog Zoran Žilića iz AK Koprivnica te sve boljeg Kristijana Rubinića iz AK Okić.

Kristina Božić je s vremenom 16:57 pobijedila ispred Slovenke Karin Gošek iz AK Sevnica dok je treća bila naša poznata ultramaratonka Marija Vrajić iz AK Maksimir. Najbolji su osvojili vrijedne nagrade sponzora i organizatora, a iduća utrka iz serije Zagreb 5×5 powered by Croatia zdravstveno osiguranje održat će se 15. ožujka 2015. na zagrebačkim Ravnicama.

Rezultati svih pet utrka se zbrajaju i ukupan pobjednik bit će poznat na velikom Run & Trek finalu u rujnu.

Neslužbeni rezultati na http://www.run-trek.hr/novosti/zagreb-5×5-winter-classic-rezultati/

Autor: Robert Franjković

Nema postova za prikaz