ULOVI RANI VLAK

Voloderska jesen 2019. – I ove godine trči se od Kutine do Volodera u čast Franji Mihaliću – Juri

Još je pet mjeseci do 19. Međunarodne utrke Kutina – Voloder. Organizator Udruga „VINKO“ Kutina službeno je otvorio prijave, a na tebi je samo da uloviš “rani vlak“ i uštediš na startnini. U cilju te čeka sudionička medalja s likom legende svjetske atletike Franje Mihalića, a ako se malo pomučiš možda “padne“ i novčana nagrada.

 

Cestovna atletska utrka Kutina-Voloder “Voloderska jesen 2019.“ memorijal Franjo Mihalić – Jura, održat će se u nedjelju, 15. rujna s početkom u 10 sati. Dužina staze bit će 15 kilometara, većinom ravne do umjereno valovite, a vodit će kroz grad Kutinu, Repušnicu, G. Gračenicu i završiti sa ciljem u Voloderu.

Start utrke je na glavnom trgu Kutine, a cilj u centru Volodera. Točnije, svi se moraju pojaviti u ranijim jutarnjim satima na podizanju startnih brojeva u Voloderu kod crkve sv. Antuna, gdje će biti glavna bina Voloderskih jeseni. Otamo će svi sudionici biti prevezeni autobusima na start u Kutinu. Limit utrke je 2:15 sata, a nakon svega truda natjecatelje u cilju očekuju ručak i okrepa.

Međutim, prije toga na rasporedu je proglašenje najboljih te najmlađih i najstarijih. Ukupan novčani fond utrke Kutina – Voloder iznosit će 7000 kuna, a novčane nagrade raspodijelit će se po prvih troje žena i muškaraca u ukupnom poretku te u poretku domaćih trkača. Prvo troje pojedinačno i ekipno dobit će i pehare, a isto tako i najmlađi i najstariji sudionik te heroj i heroina utrke. Prvo troje najboljih po dobnim kategorijama bit će nagrađeni medaljama.

Oni koji iskoriste rane prijave do 15. svibnja, mogu i uštedjeti, uz startninu od samo 90 kuna. S kasnijim rokovima, cijena raste u dva navrata, a na dan utrke prijava na utrku i uplata nisu moguće. Uz spomenutu sudioničku medalju te ručak i okrepu, startni paket uključuje i dri fit majicu te poklončiće sponzora i drugo.

Sve informacije o utrci i prijavama te popis prijavljenih, mogu se pronaći na službenoj stranici utrke, a prijave se obavljaju na stranici utrka.com.

PROMO tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz