ZADAR TE ZOVE

Zadar Outdoor Festival – izaberi između čak sedam aktivnosti i uživaj!

Ako ste jedva dočekali lijepo vrijeme da se izvučete iz kuće i uživate u prirodi, evo odličnog prijedloga za zabavu i aktivnosti na otvorenom – Zadar Outdoor Festival. Od 10. do 12. svibnja u Zadru i zadarskoj okolici održava se niz sportskih natjecanja s ciljem promocije zdravog načina života i obogaćivanja turističke ponude.

 

Ovo je već treći festival po redu, a i ove godine natjecateljima će se pridružiti i naš najbolji skijaš svih vremena, Ivica Kostelić.

Natjecateljske discipline su trčanje, biciklizam, plivanje, trail, kajak, SUP i jedrenje. Za svakoga ponešto, a dobrodošli su i profesionalci i rekreativci, pojedinci, obitelji i sportski timovi sastavljeni od prijatelja ili kolega s posla i sve druge kombinacije koje vam padnu na pamet!

 

Uz dobru zabavu i sportske izazove, Zadar Outdoor Festival pruža veliku mogućnost istraživanja i uživanja u prirodnim ljepotama regije. A njih ne nedostaje! Ulice i arhitektura Zadra, more i netaknuta priroda zadarske regije samo su neki od razloga zašto ovo sportsko događanje ne smijete propustiti.

– Osim natjecateljskih disciplina, za sve zainteresirane pripremili smo i radionicu sportskog penjanja i slackline, a tu je i sajam OPG-ova na kojem ćete moći probati nešto od bogate ponude lokalnih proizvoda. – poručuju organizatori.

Okupite društvo i provedite zabavan i aktivan vikend u Zadru.

Prijavite se na Zadar Outdoor Festival i osvojite vrijedne nagrade!

 

 

Promo tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz