ZADARSKI SMIRAJ DANA

[ZADAR OUTDOOR FESTIVAL] Utrči u zalazak na Pozdravu suncu

Prvog dana Zadar Outdoor Festivala, u petak 10. svibnja u 18:30 h početak je utrke na 5 i 10 km. Utrka starta sa poznate zadarske rive, a trkači se okupljaju pola sata ranije. Naime, u 18 h počinje organizirano zagrijavanje kako bi se svi natjecatelji pripremili za napor koji ih očekuje.

 

Utrči u zalazak powered by Heineken 0.0. nije samo još jedno u nizu sportskih događanja, to je prilika da svoje sposobnosti, snagu i izdržljivost testirate trčeći ulicama jednog od najljepših dalmatinskih gradova.

Trasa prolazi rivom, ide preko zadarskog mosta i šetnicom uz more, pokraj omiljenih gradskih plaža i završava tamo odakle smo i krenuli – na rivi. I to u pravi trenutak za uživanje u čaroliji zalaska sunca nad Zadarskim kanalom, otocima i starom gradskom jezgrom.

– Naravno, za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji osigurali smo i vrijedne nagrade, ali neka to zasad ostane iznenađenje. A sve znatiželjne pozivamo da novosti prate na web stranici Zadar Outdoor Festivala.  Vi samo morate odabrati duljinu staze i pripremiti tenisice, o svemu ostalom brinemo mi i zato, požurite, prijavite se i utrčite u zalazak na Zadar Outdoor Festivalu! – poručuju organizatori.

PR tekst

 

Nema postova za prikaz