STANI U KARLOVCU

Zadnji dan prijava za Cedevita Karlovački cener!

Sa zadnjim trenucima svibnja, ističe i vrijeme za prijave na Cedevita Karlovački cener. Večernja utrka u centru Karlovca održava se već šesti put.

 

 

U trenutku kad ovo pišemo, svoj je nastup osiguralo više od 1.200 trkačica i trkača. Ako želiš iskoristiti večer u petak 8. 6. za odlično sportsko druženje u Karlovcu, brzo klikni na LINK ZA PRIJAVE jer se one zatvaraju u četvrtak 31. 5. u 23:59 h.

Start 6. Cedevita Karlovačkog cenera je u petak, 8. lipnja u uobičajenom večernjem terminu, u 20:00 sati kad vrućine polako posustaju, a u cilj se ulazi sa zalaskom sunca.

Svima kojima je 10 km previše, ili jednostavno više vole trčati kao ekipa, imaju mogućnost prijaviti štafetu od tri člana i sa svojim timom se oprobati u glavnoj utrci.

Naravno, kao posebnost programa Karlovačkog cenera je i utrka elitnih trkača – Multipower Elite Race koja već treću godinu zaredom privlači najbolje trkače, a ove godine organizator očekuje i prvu utrku ispod 29:00 minuta. Start elitne utrke je u 19:00 sati i prilika da svojim navijanjem dodatno pogurate trkače u lovu na rekorde.

Kao i svake godine, bit će osiguran prijevoz iz Zagreba, sve informacije nalaze se na službenoj stranici utrke www.karlovac10.run.

 

Ovako je bilo prošle godine:

Što misliš o temi?