U SJENI NEBODERA

Zagreb 5×5 City Run privukao 250 trkača!

Jučer je u parku Travno u Zagrebu održano treće kolo popularnog Zagreb 5×5 serijala. Trčalo se četiri kruga oko parka, ukupno 5 km, zbog uske staze odvojene su bile ženska od muške utrke, a ciljem je prošlo čak 246 trkačica i trkača!

 

 

Prve su startale žene, a najviše svježine i brzine imala je Mirjana Šimek Bilić koja je pobijedila u foto-finišu ispred Marije Vrajić koja je dan prije bila odlična treća na maratonu u slovenskim Radencima. Na treće mjesto plasirala se Anda Tomaš, a zanimljivo je da je četvrta bila Maja Perišić, koja je samo nekoliko sati prije utrke u Travnom pobijedila na Jaskanskom polumaratonu.

Kod muškaraca je bilo manje neizvjesno. Dino Bošnjak je od starta ozbiljno shvatio utrku i već nakon prvog kruga imao ozbiljnu prednost, usprkos iznimno jakoj konkurenciji. Na kraju je utrku završio za stvarno respektabilnih 16:02 min, mada je trebalo savladati popriličan broj zavoja i probijati se među trkačima koje je prestigao za krug (i dva). Na drugom mjestu ciljem je prošao Goran Grdenić, a treći je bio Antun Pavelić.

Najbolje plasiranih pet žena i muškaraca dobilo je poklon bonove Run&Treka, organizatora serijala.

Serijal 5×5 nastavlja se uskoro, atraktivnom utrkom u samom centru Zagreba, na Zrinjevcu. Prijave za nju otvorene su na stranici utrka.com

 

FOTO GALERIJA ŽENSKE UTRKE

FOTO GALERIJA MUŠKE UTRKE

 

Prvih pet žena

  1. Mirjana Šimek Bilić – 18:46
  2. Marija Vrajić – 18:46
  3. Anda Tomaš – 19:05
  4. Maja Perišić – 20:50
  5. Mara Goluža – 21:01

 

Prvih pet muškaraca

  1. Dino Bošnjak – 16:02
  2. 2. Goran Grdenić – 16:29
  3.  Antun Pavelić – 16:31
  4.  Dražen Dinjar – 16:35
  5.  Blaž Car-Pavlić – 17:03

REZULTATI

 

 

Nema postova za prikaz