POWERED BY HEINEKEN 0.0

Zagreb 5×5 donio Spring Break – Matea Parlov proljetni odmor odradila s tempom 3:42, Tomislav Novosel zaslužio pivo s 3:12

Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0 serijal je utrka na pet zagrebačkih lokacija, idealan za ljubitelje ravnih gradskih staza. Dobrodošli su trkačice i trkači svih profila – odličan je za početnike, kao savršen uvod u utrke i dulje staze, ali za naše najbolje atletičare kao oblik rastrčavanja ili za brzi trening. Ako želiš različite dijelove glavnoga grada upoznati iz trkačke perspektive, istrči Zagreb 5×5 serijal. 🙂

 

Zagreb Spring Break druga je od pet utrka iz ovog serijala, a nakon siječanjskog Winter Classica po Ravnicama, ovaj su se put trčali krugovi Trgom Francuske republike. Četiri kruga – prvi kraći pa tri duža, lijep su prijepodnevni trening prije nedjeljnog ručka. Isto tako, trebalo se zaslužiti i okrepu u cilju – Heineken 0.0.

Bez obzira na Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu u Labinu dan ranije, i na ovoj je utrci uspjelo nastupiti nekoliko odličnih atletičarskih imena. Među 285 trkača i trkačica, najbolji je bio Tomislav Novosel istrčavši svoju “peticu“ u tempu 3:12 min/km, u vremenu 16 minuta. Blažu Caru-Pavlicu trebalo je 27 sekundi više do cilja, dok Danijel Peček kao treći dolazi za 16:39 minuta.

Nenadmašiva Matea Parlov u tempu treninga, na 3:47 min/km pretrčala je ciljnu liniju nakon 18:52 minuta. Drugoj Bredi Škedelj trebalo 19:13 minuta, a Tea Faber za istu je duljinu trebala 17 sekundi više, čime je zauzela treću poziciju među ženama.

 

REZULTATI

 

Iduća iz serijala Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0 utrka je Zagreb City Run, a na rasporedu je 19. svibnja, kao i uvijek pred nedjeljni ručak.

Organizator Trčanje d.o.o. odnosno Run&Trek trgovine za trčanje pozivaju te da se prijaviš .

HIGHLIGHT FOTO ALBUM

Svoje fotografije s utrke preuzmi iz RaceMoment sustava:

 

 

Piše: Martina Maloča

Nema postova za prikaz