AKO JE ZIMA BAR SU RAVNICE

Zagreb 5×5 počeo s rekordnim brojem trkača na Winter Classicu

Utrka: Zagreb 5×5 Winter Classic, 5 km. Vrijeme: prohladno, ali odlično za trčanje. Mjesto: Zagreb, Ravnice. Broj trkačica i trkača: gotovo 400. Pobjednici: Dino Bošnjak i Mirjana Šimek Bilić.

 

Ugrubo su ovo najvažnije informacije s jučerašnjeg prvog ovogodišnjeg izdanja sve popularnijeg serijala Zagreb 5×5, koji se održava već nekoliko godina. Niz utrka od pet kilometara u pet zagrebačkih kvartova prepoznat je od sve više rekreativaca koji za nedjeljno razbuđivanje biraju upravo ove utrke. Dokaz za to je i prvo ovogodišnje kolo koje je bilo rekordno po broju natjecatelja željnih zimskog utrkivanja.

Jučerašnja utrka je startala u 11 sati, trčalo se 3 kruga po Ravnicama, a uz već spomenutog pobjednika Dinu Bošnjaka, u muškoj konkurenciji top 5 bili su – Zoran Žilić, Ante Živković, Blaž Car-Pavlic i Tin Kaurić.

U ženskoj konkurenciji prva je ciljem prošla Mirjana Šimek Bilić, a prvu petorku čine još – Maja Perišić, Helena Valentić, Ana Tibljaš i Maja Urban.

Najbrži muškarci i najbrže žene zasluženo su dobili poklon bonove Run&Treka, organizatora ovog serijala.

REZULTATI

 

FOTO ALBUMI:

Album 1

Album 2

 

Druga utrka iz Zagreb 5×5 serijala Zagreb Spring Break održat će se 11. ožujka 2018., a prijaviti se možeš odmah – OVDJE.

 

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz