5K POD MAMUTICOM

Zagreb 5×5 – powered by Heineken 0.0 – Istrči pretposljednju utrku zagrebačkim kvartovima

Ljeto smo upravo ispratili, pa je došlo vrijeme i za četvrto kolo serijala Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0. Ovaj put održat će se u nedjelju u Travnom, u blizini Mamutice.

 

Ove godine organizator Run&Trek malo je izmijenio dinamiku termina, te se odlučio da četvrta u nizu utrka Zagreb 5×5, pod nazivom Summer End, bude 29. rujna. Starta se u 11 sati u parku Travno, u Novom Zagrebu. Sve ostalo je jednako – utrka je cestovna i duga pet kilometara.

Konkretno, i start i cilj su u Parku Travno, ali na odvojenim mjestima. Startat će se na zapadnoj strani Mamutice u Ulici Savezne Republike Njemačke, a u cilj utrčavati na suprotnoj strani kod igrališta za boćanje. Trče se dva i pol kruga.

Prijave su otvorene do subote 28. rujna u 21 sat putem interneta. Prijave na dan utrke na licu mjesta neće biti moguće! Preuzimanje startnih brojeva bit će u petak od 14-18h i subotu 10-15h, u novom prostoru Run&Treka u dvorani Tenis centra Maksimir, na južnoj strani dvorane. Adresa je V Ravnice 10. Jednostavno, to je lokacija prve utrke serijala Winter Classic-a

Trenutno je prijavljeno 360 natjecatelja, uplati 40 kuna i budi 361. 😉

 

Više o serijalu Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0 saznaj OVDJE.

Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz