PETA EPIZODA NA RAVNICAMA

Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0 – u nedjelju istrči posljednju ovogodišnju gradsku peticu

Kako bi se serijal Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0 protegnuo kroz cijelu godinu, finale je pomaknut na kraj mjeseca studenog. Peta u nizu utrka serijala Zagreb Grand Finale očekuje te ovu nedjelju, 24. studenog.

 

Ovogodišnji Zagreb 5×5 dosad je održavan kroz četiri jedinstvene cestovne atletske utrke na pet kilometara, na različitim zagrebačkim lokacijama. Svaka pod svojim posebnim nazivom i specifičnim imidžom – Winter Classic, Spring Break, City Run i Summer End, sve redom “powered by Heineken 0.0“.

Tako se i veliko finale u režiji Run&Treka, priprema u istom duhu na zagrebačkim Ravnicama. Konkretno, lokacija posljednje epizode serijala, pod nazivom Grand Finale bit će TC Maksimir, V Ravnice, a start u nedjelju u 11 sati. Mjesto je dobro poznato svima koji su trčali prvo kolo, lokacija je ista.

Prijave za ovih, posljednjih pet kilometara otvorene su do ove subote u 21 sat putem interneta, te na dan utrke na licu mjesta neće biti moguće.

Preuzimanje startnih brojeva bit će u novoj Run&Trek trgovini, u južnom dijelu TC-a Maksimir u petak od 14 do 20 sati, u subotu od 10 do 15 sati te na dan utrke od osam ujutro.

Neposredno po završetku Grand Finala, proglašavat će se i nagrađivati najbolji u ukupnom poretku Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0, u apsolutnim muškim i ženskim kategorijama te po dobnim skupinama. Za ukupan plasman boduju se tri najbolje istrčane utrke.

Promo

Nema postova za prikaz