SUMMER END

Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0 za kraj ljeta ostavio svoj trag i u Travnom

Omiljeni serijal zagrebačkim kvartovima Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0, odradio je i svoje pretposljednje kolo. Pod znakovitim nazivom Summer End uistinu je označio kraj ljeta te najavio kraj serijala na stazi podno popularne novozagrebačke Mamutice.

 

Park Travno u nedjeljno prijepodne bio je poprište vrlo živahnog događanja koje je privlačilo pažnju stanovnika kvarta. Ondje su se okupile trkačice i trkači kako bi “probudili“ i ovaj kvart glavnoga grada, tapkajući njime u svojoj omiljenoj obući, u trkačkom modu.

Trčali su tako pet cestovnih kilometara odnosno dva i pol kruga, koja su počela na zapadnoj strani Mamutice u Ulici Savezne Republike Njemačke, a završila na suprotnoj strani kod igrališta za boćanje.

Travno je najbrže obišao Tomislav Novosel za 15:45 minuta. Drugi u cilj ulijeće Danijel Peček za 16:23 minuta, a Kristijan Rubinić slijedi ga s 33 sekunde zaostatka, čime zauzima treću poziciju. Najbržoj ženi, Tei Faber za ovih pet kilometara trebalo je 18:52 minuta. Breda Škedelj (19:32) zauzima drugo mjesto među ženama, a Valentina Valjak (21:02) dolazi treća.

 

REZULTATI

Preostaje još samo najaviti posljednje kolo serijala Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0 u organizaciji  Run&Treka, pod nazivom Grand Finale i pozvati te da uloviš zadnji vlak i pridružiš se. Ili barem, da popratiš kako će serijal završiti i tko će odnijeti pobjede za ovu sezonu.

HIGHLIGHT ALBUM

Pripremamo i RaceMoment sustav za preuzimanje osobnih foto albuma s utrke. 🙂

 

Nema postova za prikaz