KRUŽIMO OKO TRGA

Zagreb Spring Break powered by Heineken 0.0 – druga utrka Serijala Zagreb 5×5

Proljetna sezona je pred vratima. Sudeći po vremenskim uvjetima u Zagrebu, proljeće je već stiglo. Zagreb Spring Break je i dokaz da je zima završila te da smo u proljetnom raspoloženju. Ovo je druga utrka Serijala Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0 i održava se na poznatoj lokaciji – Trg Francuske republike.

 

Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0 startao je krajem siječnja Winter Classicom i sada dolazimo do druge stanice. Serijal koji je zamišljen kao istinska promocija trčanja i idealna prilika svima da se prvi put okušaju na nekoj od utrka, trči svoju petu sezonu.

Iznimno dobro prihvaćen od trkača, uz ugodnu atmosferu i odličnu zabavu u nedjeljno prijepodne, uspio je privući veliki broj natjecatelja. Mnogi od već „iskusnih“ trkača reći će vam da su se prvi put na utrku odvažili na jednoj od utrka ovog serijala. I stvarno, utrke su pravi miks najboljih hrvatskih dugoprugaša od Matee Parlov i Dina Bošnjaka, ozbiljnih i manje ozbiljnih rekreativaca do pravih početnika. A format (ravne, brze staze) i duljina (5 km), idealne su provjere pred predstojeće utrke na 10 km, polumaratone i maratone.

Tako će biti i u nedjelju, 10. ožujka 2019. na Trgu Francuske republike.

Start je u 11:00 sati, trče se četiri kruga – prvo jedan kraći pa zatim tri duža, a okrepa je osigurana po završetku utrke – Heineken 0.0 vas očekuje na cilju 😊.

Prijaviti se još uvijek možete putem OVOG LINKA , a startne brojeve moći ćete podići od petka 8. 3. 2019. u Run&Treku.

Svoje slike nakon utrke pronaći ćete u Racemomentu i na Facebook stranici 3sporta.

Vidimo se na startu!

 

 

 

Nema postova za prikaz