TRKAČKE SNIJEŽNE RADOSTI

Zagreb Winter Classic u nedjelju – početak nove sezone!

Prva utrka iz serijala Zagreb 5×5 u organizaciji Atletskog kluba Svetice i prve specijalizirane trgovine za trčanje – Run&Trek – na programu je ovu nedjelju, 29. siječnja 2017. u 11:00 sati na zagrebačkim Ravnicama.

 

Izuzetno popularan serijal cestovnih utrka na 5 km kreće u 2017. sa Zagreb Winter Classicom u pravom zimskom ambijentu. Trče se tri kruga (jedan manji i dva veća) sa startom ispred južnog ulaza u TC Maksimir. Staza je gotovo u cijelosti ravna kako i dolikuje imenu kvarta u kojem se održava – Ravnicama 🙂 .

Organizator očekuje veliki broj trkača, a utrka je limitirana na 500 trkača pa požurite s prijavama i uplatama. Prijaviti se možete preko stranice www.utrka.com i prijavu možete napraviti samo za Zagreb Winter Classic ili za cijeli serijal od 5 utrka gdje ostvarujete pravo na jednu utrku gratis.

Podizanje startnih brojeva bit će u Run&Treku u Centru Kaptol u petak i subotu od 10:00 do 20:00 sati ili na sam dan utrke od 8:00 do 10:00 sati na prostoru južnog dijela TC Maksimir gdje je organizator osigurao i svlačionice za sve trkače. Za najbolje su osigurane nagrade nakon svake utrke, a organizator je i pripremio nagrade za ukupne pobjednike serijala.

Mi ćemo naravno biti na utrci i uslikati vaše „magične“ trenutke. Dobro se obucite, stavite osmijeh na lice i vidimo se na startu!

Više informacija na www.run-trek.hr

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz