5X5 OPET ULICAMA GRADA

Zagreb Winter Classic – veliki povratak serijala Zagreb 5×5

Novi serijal Zagreb 5×5 vraća se u 2017. u izvornom obliku i kreće sa Zagreb Winter Classicom. Rezervirajte si nedjelju, 29. siječnja 2017. za početak nove sezone i prvu provjeru u vrijeme bazičnih, zimskih treninga. Ulice Zagreba bit će spremne, nadamo se da možda i snijeg padne pa da ugođaj Winter Classica bude potpun.

 

Za novu sezonu organizator – Run&Trek – prva specijalizirana trgovina za trčanje u Hrvatskoj –  pripremio je dosta pozitivnih i zanimljivih iznenađenja za sve vas koji će sudjelovati u našem serijalu Zagreb 5×5. Kao i prve sezone, pet utrka na pet različitih lokacija u duljini od 5km.

Sve počinje krajem siječnja, a završava velikim finalnom utrkom u rujnu! Lokacije, zajedno s trasama utrka uskoro će biti objavljene kao i nagrade za najbolje. Poredak se određuje apsolutni i po kategorijama, a boduju se tri najbolje utrke.  

Prijave s osnovnim informacijama otvorene su OVDJE. Možete se prijaviti pojedinačno na Zagreb Winter Classic, a možete i ispuniti prijavu za sve utrke putem linka OVDJE i iskoristiti pogodnost uplate 4+1 gratis!

Sve detaljne informacije moći ćete uskoro naći na Internet stranici organizatora – www.run-trek.hr, dok će podizanje brojeva biti dva dana prije svake utrke u Run&Treku u Centru Kaptol u Zagrebu.

Vidimo se 29. siječnja!

Nema postova za prikaz