PRAVI GRADSKI POLUMARATON

[ZAGREB21] – Okupi ekipu – ISTRČITE ŠTAFETU!

Do ZAGREB21 Zagrebačkog proljetnog polumaratona powered by Heineken 0.0 ostalo je manje od mjesec dana. Ako se ne osjećaš spremno za polumaraton, imamo rješenje – okupi ekipu od četiri člana i istrčite štafetu. 5 km je možda izvedivo. 😉

 

ZAGREB21 powered by Heineken 0.0 od prvog izdanja poznat je po svojoj štafetnoj utrci, a ove se godine na startu očekuje rekordan broj štafeta. Pravila su vrlo jasna, štafetu čine četiri člana od kojih prvo troje trči dionicu od 5 km, a posljednji član preostali dio do cilja 6,098 m.

ZAGREB21 powered by Heineken 0.0 ima novu stazu!

 

Nove kategorije štafeta

Novina utrke koja se održava 17. ožujka, sa startom i ciljem ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice, a koja je uvedena ove godine je – pravedne kategorije za štafete. Tako će se na utrci tražiti najbrži i najbrže koje nastupaju kao:

  • ženska ekipa
  • muška ekipa
  • klasični mix (2 Ž + 2M)
  • (pretežno) muški mix (3 M + 1 Ž) i
  • (pretežno) ženski mix (3 Ž + 1 M).

 

Pogledaj predivnu novu medalju ZAGREB21 utrke

 

Organizator je za sve članove štafeta pripremio predivne finišerske medalje, a tu su naravno i nagrade po svim navedenim kategorijama. Također, za sve trkačice i trkače u štafetama osiguran je prijevoz do mjesta izmjene i povratak u startno-ciljni prostor.

 

Još uvijek se možeš prijaviti i za polumaraton

Ove će godine ZAGREB21 powered by Heineken 0.0 biti pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu i sigurni smo da će nastupiti svi najbolji hrvatski trkači. Još su samo nekoliko dana (do 25. veljače) aktivne redovne prijave pa se još stigneš odlučiti istrčati ovu atraktivnu zagrebačku utrku.


Zabilježi datum utrke: 17. 3. 2019.


 

Ako nemaš ekipu – trči 5 km solo

I na kraju, uz polumaraton i štafete, sudjelovati možeš i na kratkoj utrci na 5 km koja će i ove godine privući mnogobrojne rekreativce i one koji radije uživaju u kratkim utrkama.

Nemoj zakasniti na redovne prijave do 25. 2. 2019.! 🙂

- Marketing -

Nema postova za prikaz