VELIKA UTRKA U ZAGREBU

ZAGREB21 powered by Heineken 0.0 – Osiguraj svoje mjesto odmah, proljetni polumaraton bit će i Balkansko prvenstvo

Popularni Zagrebački proljetni polumaraton, ZAGREB21 powered by Heineken 0.0, već je standardni trkački vjesnik proljeća. Svakako si osiguraj mjesto na startu jer ti je zajamčena odlična utrka s bogatim startnim paketom. Također, svakoga tko te, prve proljetne nedjelje istrči utrku i prođe ciljem očekuje prekrasna medalja!

 

Nedjelja, 22. ožujka 2020. u devet sati ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice u Zagrebu vrijeme je i mjesto gdje se moraš pojaviti. Da li na polumaratonu, na pet kilometara ili s ekipom u polumaratonskoj štafeti – ovisi o tebi, tvojim željama i trkačkoj spremi.

Reljefni prikaz Zagreba motiv je finišerske medalje za peti ZAGREB21 powered by Heineken. Posebno je naglašena linija rijeke Save koju će polumaratonci prijeći čak četiri puta, a trkači na pet kilometara dvaput. Da je staza brza, dokazao je prošlogodišnji pobjednik Samuel Kiplimo s rezultatom 1:03:10 sat, usprkos prilično vjetrovitom vremenu. Gotovo jednako brzo – za 1:03:14 sat, istrčao je njegov sunarodnjak na drugom mjestu.

Za iduću godinu organizator dogovara sunčano vrijeme, s malo vjetra i umjereno toplo 🙂 . Potvrda da je Zagrebački proljetni polumaraton odlično organizirana utrka, stigla je u vidu dodjele organizacije devetog Balkanskog prvenstva u polumaratonu koje će se održati u sklopu utrke!

Staza je poznata, kreće se ispred NSK-a, nastavlja ulicom grada Vukovara, legendarnom Savskom, potom se trči na Prisavlje i kroz HRT, preko Save pa oko Bundeka. Vraćaš se opet preko Save pa onda polako ulaziš u drugi krug… Sudeći prema prijavama, u 2020. godini bit će najmasovniji ZAGREB21 dosad, s trkačima iz najvećeg broja različitih zemalja.

Do ponedjeljka, 16. prosinca iskoristi mogućnosti prijave i uplate po povoljnijim uvjetima te osiguraj svoje mjesto na startu utrke 22. ožujka 2020. godine. Nakon toga ti preostaje samo da dođeš do cilja i medalja je tvoja!

Ako ti je tako draže, ne zaboravi skupiti ekipu za štafetu – ne boj se, nećete morati dijeliti medalju na četiri dijela – svaki član će dobiti svoju, samo morate završiti svoj dio utrke.

PRIJAVE su otvorene!

INFORMACIJE

Promo

Nema postova za prikaz