NEZABORAVNI DUBROVNIK

Zašto trčati Dubrovački polumaraton? Evo 5 glavnih razloga!

Za trčanje Dubrovačkog polumaratona, humanitarne utrke 5K Fun Run ili Utrke dubrovačkim zidinama postoji stotine razloga. Od svih mogućih, ovo je mogućih TOP 5:


1. Trčite s trkačima iz cijelog svijeta  –
Dubrovački polumaraton već je u prvoj godini održavanja privukao trkače iz čak 34 zemlje svijeta s 5 kontinenata i odmah postao hit na globalnoj listi trkačkih događanja.

2. Trčite na jedinstvenoj lokacija – Koliko često imate priliku trčati unutar povijesnih kulisa jedne od najljepših lokacija Mediterana, koja je ujedno i dio UNESCO–ove svjetske zaštićene kulturne baštine?!

3. Izaberite utrku po svojoj mjeri – U Dubrovniku se trči dva dana. Prvi dan, u subotu 30. travnja trči se Utrka dubrovačkim zidinama, slobodno možemo reći – jedna od najatraktivnijih utrka na svijetu. Za vrijeme utrke zidini su rezervirane samo za trkačice i trkače, starta se pojedinačno, a start i cilj su na Stradunu.

Dječje utrke održavaju se također u subotu 30. travnja. Nastupit će stotine djece iz dječjih vrtića Dubrovnika. Staza je kratka i njima dobro poznata – Stradun.

5K Fun Run je utrka na 5 kilometara koja se održava u sklopu polumaratona, u nedjelju 1. svibnja 2016. Start i cilj su na Stradunu, a trkačice i trkače vodi najljepšim dijelovima Dubrovnika.

I na kraju, najduža utrka – Dubrovački polumaraton. Start i cilj je također na Stradunu, a staza velikim svojim dijelom vodi pored mora.

4. Primite darove za trkače – Kako bi svim prijavljenim trkačima priuštili i nezaboravno turističko iskustvo, organizatori su im osigurali besplatan ulazak na Dubrovačke zidine i u gradske muzeje, izlet na Lokrum te besplatan javni prijevoz. Posebno treba istaknuti zadnju javni prijevoz – cijeli je grad izvrsno povezan autobusnim linijama pa gdje god odsjeli, automobil možete ostaviti pored hotela i koristiti javni prijevoz do centra i natrag. U cilju sve koji završe polumaraton čeka predivna finišerska medalja.

5. Trčite poznatim filmskim lokacijama – Jedinstvena je ovo prilika za trčanje jednom od glavnih lokacija globalno popularne TV serije Igra prijestolja, koja je nekoliko sezona snimana upravo u Dubrovniku. A upravo sad, Stradun je pretvoren u futuristički grad iz novog nastavka serijala Star Wars. Tko zna koje će scene biti snimljene – mi znamo sigurno da će trkačice i trkači opet na Stradunu doživjeti najljepše trkačke trenutke

Zaokružite stoga u vašem kalendaru 30. travnja i 1. svibnja 2016.!

Službena web stranica Dubrovačkog polumaratona

Informacije o povoljnom smještaju u Dubrovniku

Autor: Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz