PROMO LIGA, IDUĆE GODINE ZAOZBILJNO

Završen Trail running “Ničija zemlja”

U petak sa početkom u 17 sati krenulo je posljednje, 4. kolo trail runninga Ničija Zemlja koje su zajednički organizirali BK Prelog i TK Međimurje.

Cilj nam je bio ljudima željnim kretanja pokazati ljepotu trčanja kroz prirodu koje se poprilično razlikuje od trčanja po asfaltu. XC staza preloškog kluba pokazala se kao izvrstan odabir jer je prepuna krivina, neravnina i korijenja koje su od natjecatelja tražile maksimalnu koncentraciju da ne bi došlo du uganuća zglobova i padova. Ali ipak, unatoč tome prekrasna za trčanje, što su potvrdili i svi sudionici.

Njih pak nije bilo previše. Prosječno je po kolu nastupilo 9 trkača, najmanje na posljednjem kolu, 6, a najviše na 2. i 3. kolu, njih 11. Termin petkom u 17 sati možda nije bio idealan, ali u jako zgusnutom rasporedu raznih biciklističkih i trkačkih utrka vikendima te sredinom tjedna drugačije ne bi išlo. Ova mini liga je ionako bila probni projekt koji će iduće godine osvanuti u ozbiljnijem formatu sa nadam se puno većim brojem sudionika.

Ukupni pobjednik lige postao je Igor Goričanec iz TK Međimurje  koji je u svoja 3 nastupa svaki put odnio pobjedu, drugo mjesto je osvojio Nikola Pavčec, koji je također nastupio tri puta i svaki put bio drugi, a treće Matija Šimunić iz BK Prelog. Od pripadnica ljepšeg spola nastupale su samo 3 natjecateljice i to Ana Maček na 2 kola, Sandra Lehki Horvat na također dva kola te Katarina Nestić na jednom kolu.

Čestitam svima koji su nastupali!

Autor: Matija Šimunić

Nema postova za prikaz