DUBROVNIK RUN

Završena Dubrovnik RUN liga 2016. s finalnom utrkom na Babinom Kuku

Iako su sve prognoze govorile da se ostane doma, jučer se dvadesetak trkača točno u podne našlo zajedno na startu šeste utrke Dubrovnik Run Lige 2016 – Babin Kuk 7k.

 

Ova utrka je ujedno bila i finalna utrka Dubrovnik RUN Lige 2016. prva tri mjesta s jučerašnje utrke Babin Kuk 7k osvojili su:

Ž: 1. Maja Bonačić (31:34) 2. Doris Cvitić (34:59) 3. Nela Madeško (35:20)

M: 1. Enis Hrustić (27:09) 2. Mario Kušar (28:58) 3. Ivo Dadić (29:43)

Ostale rezultate svih sudionika i rezultate svih utrka možete vidjeti na RaceCollectoru.

Prva tri mjesta DUBROVNIK RUN lige za 2016 su osvojili: 

Žene: 1. Maja Bonačić 2. Nela Madeško 3. Doris Cvitić

Muškarci: 1. Enis Hrustić 2. Ivo Dadić 3. Mario Kušar

Čestitke svima koji su sudjelovali na Dubrovnik RUN utrkama! Trčanje cestovno i trčanje u prirodi je definitivno najbolji vid rekreacije za sve generacije. Nema lošeg vremena za trčanje, samo je možda vaša oprema loša i ista je razlog što ne trčite cijele godine! Ne slušajte ljude koji negativno govore o trčanju, oni samo time opravdavaju svoju lijenost i nezdrav način života! Odabir je samo na vama, želite li dugo i zdravo živjeti, ili ne. Jednostavno je. Trčanje je svakako dokazano da dugoročno pozitivno djeluje na zdravlje, i da od svih sportova najviše produljuje životni vijek.

Sezona nije gotova. Dubrovnik RUN poziva sve trkače i šetače na humanitarnu utrku “Stazom deva” koja će se održati u čast “devama” (nosačima hrane tijekom rata) u subotu, 3. prosinca 2016. Start će biti na magistrali u 11:00, a trčat će se 2200 m s 265 m uspona. Startnina iznosi  50 kuna, a sav prikupljen prihod ide u humanitarne svrhe.

STAZOM DEVA – IMPERIJAL UZVRAĆA UDARAC! Pogledajte i interesantan video tj poziv na utrku u video formatu na FB stranici.

Organizator utrke Stazom Deva je Triatlon Klub Dubrovnik / uputstva za prijave i uplate na www.dubrovnik-triathlon.com, a opće informacije nalaze se na FB stranici kluba!

 

Autor: Daniel Marušić

Što misliš o temi?