SNIJEG TEK NA ZADNJEM KOLU

Završena \”Polarna liga\” u Prelogu

Polarna liga u Prelogu / Foto: BK Prelog

U nedjelju, 12. 02. završila je zimska trkačka liga u organizaciji BK Prelog. Na startu ovog petog i posljednjeg kola pojavilo se samo 8 najhrabrijih trkača koji su bili spremni otrčati 10 km po pravim polarnim uvjetima.

Ukupni pobjednik lige tako je postao Igor Goričanec iz TK Međimurje, drugo mjesto je osvojio Marijan Huzjak, a treće Vilim Mezga iz BK Muraavantura. Organizator je prvu trojicu nagradio novčanim kuponima za konzumaciju u pizzeriji Fat Boy te su svi sudionici koji su otrčali minimalno 3 kola na poklon dobili majice.

Inače, liga je bila zamišljena s ciljem da se članovima kluba kao i svim ljudima željnih kretanja kroz zimske mjesece pruži šansa za nekim oblikom rekreacije koji bi se razlikovao od znojenja po teretanama, a trčanje se pokazalo kao jedini i mogu reći najbolji izbor, zbog činjenice da mnogi biciklisti kroz zimu treniraju upravo to. Većina sudionika lige sudjeluje i na zimskoj brdskoj ligi Ivanščica te im je ova naša liga uz Ivanščicu zimu pretvorila iz pasivnog u aktivno godišnje doba što se tiče sporta.

Na ligi je sudjelovalo ukupno 23 natjecatelja, što nije neka spektakularna brojka ali pokazuje da interesa ima i mi ćemo s organizacijom ove lige nastaviti i narednih godina te sa sigurnošću mogu reći da će se ta brojka znatno povećati.

Autor: Matija Šimunić / BK Prelog

Nema postova za prikaz