PONOVILO SE!

Završila je Jači od korone Virtualna liga powered by Intersport

Pet kola trčanja u pet vikenda petog mjeseca – tako je ukratko izgledala početna ideja Jači od korone Virtualne lige powered by Intersport, koja je završena jučer. Vrijeme je za kratki osvrt na nju.

 

Virtualna liga nastavila se na Jači od korone virtualnu utrku, koja je bila svojevrstan test. Kada smo vidjeli da je u nekoliko dana sudjelovati odlučilo više od 1.000 trkačica i trkača, jasno je bilo da s idejom treba nastaviti.

Na početku nitko nije znao kakva će biti epidemiološka situacija niti koliko će trkača biti spremno “žrtvovati” svoje vikende za ligu. Svaka sumnja nestala je već prvog dana u kojem se prijavilo oko 1.000 ljudi. Prijave su bile otvorene desetak dana, na kraju nas se skupilo 2.300 s plaćenim startninama i zabava je mogla početi. 🙂

Prvo kolo, koje se poklopilo s Wings for Life utrkom do kraja je ostalo rekordno po broju trkača – trčalo nas je oko 2.100. Ni sljedeća kola nisu imala puno manje trkača, sva su završena s brojem debelo preko 1.000 po kolu.

Dobitna kombinacija pokazala se u druženju nakon lige – naša Facebook grupa TRČIMO – 3sporta.com -> PRIDRUŽITE SE prštala je od pozitive, super priča i fotografija, puno više nego na bilo kojoj utrci kojoj sam ja svjedočio.

Sudjelovanje svih “kategorija” trkača, od dvogodišnje djece do djedova i baka, od brzih moćnih trkača do potpunih početnika s ozbiljnim suficitom kilograma koji su napravili svoje prve trkačke korake. Svi su se osjećali kao dio istog tima, bez ijedne kritike, grube riječi, uvrede, s kojima se svakodnevno srećemo na društvenim mrežama.

Sudjelovali smo u nečem istinski posebnom.

Veliko HVALA svima koji su sudjelovali na ligi i doprinijeli da se zajedno osjećamo prihvaćeno i lijepo.

Ja sam bio idejni začetnik lige i onaj koji je komunicirao s trkačima. No iza lige stoji mala ali moćna ekipa koja ju je besprijekorno realizirala – sve je krenulo od dizajna majica i medalja, a kasnije i realizacije cijelog posla oko nabavke medalja. Taj stresan posao odradio je Siniša Mareković, najbolji dizajner medalja na ovim prostorima. Oprosti Siniša za te tri dodatne sijede na glavi. 😉

Da prijave i sve oko njih prođe glatko, zaslužni su suorganizatori lige, utrka.com. Odlična komunikacija, promptno rješavanje svih problema i topli ljudski pristup zaslužuju svaku preporuku za ovu ekipu, svima koji organiziraju utrke. Hvala Romanu, Goranu i Vladi na svemu!

Kroz ligu su nas pratili sponzori, prije svih naslovni sponzor Intersport Hrvatska, koji je objeručke prihvatio ideju i podupro je. Na njih su se nadovezali Natural Wealth, Osteo Bi-Flex te Garmin. Gajo, Renata i Tomislave, puno hvala na svemu!

I na kraju oni koji su radili najviše – Matija, Janja, Barbara, Zlata i Lovro – veliko vam hvala!

 

REZULTATI FINALNOG PETOG KOLA

FOTO GALERIJA ZAVRŠNOG KOLA

 

Vaš Zvonimir Mikašek

- Marketing -

Nema postova za prikaz