VELIKO FINALE

Završna utrka Serijala Zagreb 5×5 – Zagreb Grand Finale

Bliži se završetak popularnog serijala cestovnih atletskih utrka na 5 km na različitim lokacijama u Zagrebu. Ove godine će više od 1.500 trkača sudjelovati u ovom zanimljivom natjecanju, a na finalnoj utrci Zagreb Grand Finale kod Centra Kaptol, poznate lokacije gdje se smjestila prva specijalizirana trgovina za trčanje – Run&Trek – organizator očekuje između 400 i 500 trkača.

 

- Marketing -

Mnogima su utrke iz Serijala Zagreb 5×5 bile prve utrke u karijeri, dok su na nekima pobjeđivala vodeća imena hrvatskih dugih pruga poput Matee Parlov, Dina Bošnjaka, Gorana Grdenića i drugih.

Svi koji su trčali već na samo jednoj od utrka, sudjeluju u tomboli iznenađenja, a oni više ambiciozni trebaju imati tri otrčane utrke kako bi kandidirali za mjesto u ukupnom poretku. Najvjerniji i najuporniji, trkači koji su nastupili na svih pet utrka, dobit će majicu s posebnim motivom Serijala. Start utrke je u petak, 22. rujna 2017. u 17:30 ispred Centra Kaptol (ulaz Nova Ves), a prijaviti se možete putem interneta na www.utrka.com ili direktno u Run&Treku.

Promo

 

Što misliš o temi?