TRČI CIJELA OBITELJ

Želiš se zabaviti i rekreirati? Dođi na Umag Night Run utrku

Umag će u lipnju postati nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje trčanja. Naime, 8. lipnja na redu je drugo izdanje Umag Night RUN-a, utrke koja je lani okupila 500 sudionika iz brojnih zemalja, a koja će i ove godine svim trkačima pružiti jedinstveni ugođaj.

 

Start utrke rezerviran je za 21 sat u Stella Maris Resortu, a ove će godine sudionici imati priliku okušati se u čak tri kategorije. Novost je ta da je prošlogodišnjim utrkama na 5 km i 10 km dodana ona od 2,5 km namijenjena obiteljima i majkama koje će se okušati u trčanju s dječjim kolicima, ali i svim ostalima željnima dobre zabave.

Start i cilj su ispred turističkog kompleksa Stella Maris, a po završetku utrke sve sudionike očekuje pasta party uz atmosferu za koju će se pobrinuti DJ.

Za sve one trkače koji na Umag Night Run dolaze s djecom imamo važnu vijesti. Naime, prije glavnog događaja održat će se i dvije utrke namijenjene djeci – Kids RUN duljine 400 i 800 metara. Nema sumnje da će mališani odraditi svoju rutu, budući da je za njih pripremljen pizza party uz animaciju i nadzor.

Lani je na utrci sudjelovala i poznata hrvatska voditeljica Nevena Rendeli koja nije krila oduševljenje događajem: „Prošlogodišnja utrka jedinstveno je iskustvo kojeg se uvijek rado prisjetim. Istaknula bih vrhunsku organizaciju kao jedan od glavnih aduta samog događaja. Svatko može pronaći kategoriju koja mu odgovara, a nakon nezaboravnog trkačkog dijela uvijek uslijedi after party na kojem ne manjka zabave i ugodne atmosfere“, zaključila je Nevena koja se raduje i ovogodišnjem izdanju utrke.

Glavni adut utrke je zabava i jedinstveni spoj opuštene atmosfere i kompetitivnog duha trkača. Prošle su godine svoj Umag Night RUN istrčali, prvak Hrvatske u polumaratonu, Danijel Fak te Ana Stunić, bivša voditeljica i PR stručnjakinja, a i ove se godine na utrci očekuju poznata lica.

Prijave na utrku i uplate kotizacija moguće su do 8. lipnja, a potrebno je izvršiti pretprijavu na www.protime.si kako bi prijava bila u potpunosti kompletirana.

Kotizaciju je moguće uplatiti preko www.goadria.com te putem bankovne uplate na račun po ponudi koju je moguće dobiti upitom na e-mail adresu info@goadria.com ili na sam dan utrke od 18 do 19:30 sati.

Više informacija o Umag Night RUN-u, kao i cjelokupni program događanja, dostupni su na www.coloursofistria.com.

PR tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz