GDJE KADA ZAŠTO

Zimske trkačke lige sezone 2018/2019

Zima je vrijeme za odrađivanje baznih treninga. Da bi takvi treninzi bili produktivni i smisleni potrebno je kontinuirano, osim sporijih dužina odraditi i kakav brzanac. Za to su idealne tradicionalne zimske lige koje se održavaju diljem kontinentalne Hrvatske, Istre i Kvarnera. Uključi se u neku od njih!

 

ZAGREB i okolica

Zimska liga Lagvić u organizaciji AK Sljeme brdska je liga koja se održava na Medvednici. Trčalo se već pet kola od ukupno 15, stoga, ukoliko ste u Zagrebu ili blizini svakako iskoristite ove subotnje, jutarnje lige za trening i natjecanje. Trči se od restorana Šestinski Lagvić do TV-tornja na vrhu Medvednice.

INFO

 

Jesenja liga Dotka noćna je kros liga i već je u punom jeku, održala su se tri kola, a još četiri slijede. Svakog četvrtka u 18:30 starta se na kamenim kockama šetnice – ulaz u Dotku.

INFO

 

Zimska liga Japetić održava se u 11 nedjeljnih kola. Start utrke je kod šumskog dvora Kolarić – Sveta Jana, a cilj kod teraspe planinarskog doma na Japetiću.

INFO

 

Samoborska zimska trail liga započinje ove subote, 24.11.2018. i održava se u 13 kola u Poljanicama nadomak Samobora. Trče se tri različite staze (rekreativna – 4,8 km i 347 m uspona, kratka – 9km i 560 m uspona i duga – 15,72 km i 969 m uspona), stoga svakako možete pronaći nešto za sebe.

INFO

 

Zagreb X duatlon i kros liga započinje 1.12.2018. i održava se u devet kola. Trči se i vozi oko zagrebačkog Jaruna i to 3,4 km trčanja, 11 km bicikla i nakon toga još 1 km trčanja. Duatlonska kombinacija za one koji vole vožnju biciklom i mrsko im je rastati se od svojih jurilica preko zime.

INFO

 

 

VARAŽDIN i okolica

 

Zimska brdska liga Ivančica najdugovječnija je zimska liga u Hrvatskoj i ove godine doživjela je svoje 22. izdanje. Protekle nedjelje održalo se prvo kolo, a sljedeće, od ukupno sedam kola trči se 2.12.2018. Start je u naselju Prigorec, a cilj na najvišoj točci Ivančice na vrhu.

INFO

 

Cross liga Beretinec održava se u šumama Beretinca pored Varaždina, a domaćin je Seoski turizam Canjuga. Ukupno se održava šest kola, a protekle subote održalo se prvo.

INFO

 

Polarna liga Prelog u organizaciji biciklističkog kluba Prelog, održava se od 1.12.2018. svake subote, 10 kola u nizu. Trči se po nasipu uz akumulacijsko jezero HE Dubrava u dužini od 3 ili 10 kilometara.

INFO

 

 

KRAPINA

u Krapini se trči zimska liga Trofej Crne kraljice koja starta u siječnju 2019. Održava se kroz 10 kola, a termin je četvrtkom u 18.30. Trči se na krugu popularne utrke Krapinski cener.

INFO

 

ZABOK

Trail liga lisica održava se utorkom u 19:00, Društveni dom Repovec – Zabok.

INFO

 

 

ISTRA I KVARNER

 

Istarska zimska liga trči se diljem gradova Istre, a do sada su održana dva kola, od devet. Organizatori su SD Trickeri iz Pazina, a osim utrka za odrasle održavaju se dječje utrke.

INFO

 

Riječka zimska liga održava se u pet kola na tri različite lokacije (Fužine, Kostrena i Kastav). Nulto, revijalno kolo u čast Igora Maleševića Maleza je održano, a pet onih koja se boduju počinju 24.11.2018. u 11 sati u Fužinama.

INFO

 

Ako smo neku propustili uvrstiti u popis, javite nam na urednik@3sporta.com

 

Nema postova za prikaz