ZA NAJIZDRŽLJIVIJE

[FOTO] Braća Sinković i Dejan Radanac isprobali su Garmin Enduro

Martina i Valenta Sinkovića, naše proslavljene veslače, ne treba posebno predstavljati. U trkačkim krugovima ne treba posebno predstavljati ni Dejana Radanca. Ukazala nam se prilika da ovu trojicu mladića okupimo na jedno mjesto, s njima porazgovaramo o planovima za budućnost i tehnologiji koju nose na zapešću.

 

Iako se bave potpuno različitim sportovima, mnogo toga je slično u načinu kako treniraju i podacima koji im s tih treninga trebaju.

– Moji su treninzi često dugotrajni, bez obzira radi li se o trčanju, bicikliranju ili planinarenju, često sam u pokretu po četiri, pet sati pa i duže. Vikend pred nama bit će obilježen Polojskom utrkom, koja će se zbog epidemiološke situacije održati samo kao Prvenstvo Hrvatske na 100 kilometara pa je ovaj sat stigao baš u pravo vrijeme. Nastupit ću na utrci, osjećam se spremno i nadam se najboljem plasmanu i popravljanju osobnog i državnog rekorda. Stotke su uvijek zahtjevne, nitko ne zna sa sigurnošću što ga čeka nakon 60-og, 70-og kilometra, puno će utjecaja imati i vremenske prilike… No, ja se nadam da će sve proći po planu, znam da ću dati sve od sebe – rekao je Dejan Radanac, aktualni prvak i rekorder Hrvatske u ovoj disciplini.

Za kratki osvrt na prošlu godinu pitali smo Valenta Sinkovića.

– Prošle je godina bila stvarno posebna. Zbog epidemije otkazana su gotovo sva natjecanja, osim Europskog prvenstva, a odgođene su i Olimpijske igre. Teško je održavati formu i planirati kad ne znate za koju utrku se pripremate i kada će se održati. Nadam se da će ova godina ipak biti izvjesnija i da ćemo ponovno nastupiti na Olimpijskim igrama. Pripremamo se intenzivno i vjerujem da ćemo za natjecanja biti u top formi.

Susret na Jarunu iskorišten je i za upoznavanje s novim Garmin satom, Enduro. Dejan ga je kao Garmin ambasador preuzeo dan prije susreta i već ima odlične dojmove o njemu.

– Sat je odličan, baš onakav kakav treba nama ultrašima. Ima fantastičnu bateriju koja traje puno duže od najduže aktivnosti koju sam ikad imao, opremljen je svime što mi treba na treningu i utrci. Oduševio me ekran, prikaz podataka i čitljivost i na najjačem suncu te mala masa sata. I ono što je meni jako značajno, na Enduro satu je odličan lagani UltraFit remen, elastičan je i prilagođava se zapešću, jako je ugodan za nošenje i ne upija tekućine.

Iako trenutno na rukama nose Garmin fenix 6 i Valent i Martin Sinković zaželjeli su nositi Garmin Enduro: – Odličan je! Jako mi se sviđa ovaj remen, jako je ugodan na ruci, a i mogućnosti sata su fantastične.

Želimo svoj trojici uspješnu sezonu, sa što manje otkazanih utrka i sa što boljim rezultatima koje će zabilježiti svojim Garmin uređajima!

 

UPOZNAJTE GARMIN ENDURO

VIŠE INFORMACIJA NA WEB STRANICI GARMINA

 

Sadržaj je nastao u suradnji s Garmin Hrvatska

Nema postova za prikaz