VELIKI KORAK ZA MNOGE

Garmin i Tacx najavljuju profesionalni biciklistički tim za 2021. godinu i sponzorstva za sportaše

Garmin je zajedno s tvrtkom Tacx najavio sponzorstvo za više od 20 profesionalnih biciklističkih timova i stotine profesionalnih trkača, biciklista i triatlonaca za 2021. godinu.

 

Profesionalni biciklistički timovi

Pridruživši se muškim i ženskim WorldTour i planinskim/enduro biciklističkim timovima zajedno sa svjetskim prvacima, Garmin i Tacx poželjeli su dobrodošlicu novom ženskom timu ekipe Jumbo-Visma za 2021. godinu. Momčad se sastoji od 12 biciklista, uključujući Marianne Vos, olimpijsku i svjetsku prvakinju u biciklizmu.

Tacx nastavlja sponzorirati Deceuninck – Quick-Step, dok timovi koje sponzorira Garmin uključuju CLIF Pro Team, Groupama-FDJ, Movistar Team (M/F) i INEOS Grenadiers.

 

Profesionalni sportaši

Predstavljajući Garmin i Tacx na događajima širom svijeta, sponzorirani biciklistički timovi i sportaši bit će opremljeni vrhunskim proizvodima za treniranje i utrke. Forerunner satovi za trčanje, poput vrhunskog Forerunnera 945, ne samo da će pratiti trčanje, već će nadgledati statistiku,i upoznati sve sportske performanse, povijest treninga, ciljeve sportaša i još mnogo toga. Edge biciklistička računala, uključujući Edge 530, Edge 830 i Edge 1030 Plus pružit će biciklistima mjerne podatke o performansama, kao i GPS i navigacijsku podršku. Timovi će se tijekom treninga voziti i s Varia RTL515 stražnjim svjetlom s radarom, koji će upozoravati na vozila koja se približavaju odostraga, dok se stražnje svjetlo pali i bljeska upozoravajući vozače na bicikliste ispred. Uz to, mnogi će sportaši koristiti Index S2 Pametnu vagu za praćenje ključnih mjernih podataka o treningu, uključujući tjelesnu težinu, indeks tjelesne mase i tjelesnu građu.

Nekoliko timova koje sponzorira Tacx moći će odrađivati treninge u zatvorenom prostoru s pametnim trenažerima, uključujući NEO 2T Smart. Snažni i intuitivni trenažer za biciklizam u zatvorenom prostoru koji precizno mjeri podatke i poznat je po svojim jedinstvenim značajkama, uključujući osjećaj kao da ste na cesti, dinamičku inerciju i simulaciju spuštanja nizbrdo, čineći da trening bude životniji. Također, mnogi sponzorirani timovi trenirat će i utrkivati se uz Tacx boce i Ciro držače za boce.

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz