ZA LEPTIRIĆE

Ljubav se mjeri kilometrima – od Španskog do Vukovara

Špansko za Vukovarske leptiriće 2023 Biciklistička tura 17. – 18. 11. 2023 Zagreb-Vukovar za naše male velike prijatelje iz grada Heroja. …jer to su naši klinci, to je naš grad. A grad, to ste i vi!

 

Evo što poručuju organizatori ovog humanitarnog pothvata…

Treću godinu zaredom, na isti datum, sjedamo na bicikle i vozimo istu cestu, za iste Superklince iz Vukovara. Dopustite da vas povedemo na put od 325 km, da upoznate Vukovarske leptiriće, djecu čiji je život malo drugačiji od onog koji većina nas poznaje.

Vukovarski leptirići su Udruga roditelja djece sa poteškoćama u razvoju. U gradu punog ponosa i ožiljaka iz nekih drugih vremena, ovi klinci svakodnevno vode svoje male bitke . Dan za dan, tjedan za tjedan oni rastu i pobjeđuju prepreke koje sami nisu tražili. Kroz igru, ljubav i zajedništvo uče o sebi i svijetu oko sebe. Oni ne odustaju od svojeg pravca i prava na sretniji i zdraviji život .

Ne odustajemo ni mi. Jer Vukovar je i grad prijateljstva, igre i ljubavi.  Pomozite nam da naši Superklinci već sutra imaju upravo takav život.

Svojim donacijom, potporom  i sudjelovanjem u ovom Izazovu osigurati ćeš sredstva za daljnji rad Udruge i neke nove pobjede tih malih šampiona.

Mi stojimo uz  Vukovarske Leptiriće, stani uz nas i budi dio ove priče!

Za više informacija i mogućnost donacije kliknite OVDJE.

 

 

 

 

Nema postova za prikaz