IDEMO DRUGI PUT!

Jači od korone Virtualna liga powered by Intersport – drugo kolo, novi izazov!

Nakon prvog kola lige, na kojem je trčalo gotovo 2100 trkačica i trkača, od kojih su mnogi sudjelovali i na Wings for Life virtualnoj utrci, pred nama je vikend kao stvoren za drugo kolo Jači od korone Virtualne lige powered by Intersport.

 

Prvo je kolo odlično prošlo. Istrčali smo više od 18.000 kilometara, poslali ste nam gomilu fotografija, naša grupa “TRČIMO!” je oživjela kao nikad do sad. Prijava rezultata prošla je solidno, no više o tome u nastavku.

Od ovog ćemo kola imati i izazov. Radit će se o neobaveznom prijedlogu za sve one koji ga mogu završiti. Za sve koji ne mogu ostaje i dalje osnovno pravilo – prijeđi (istrči, prehodaj ili kombiniraj trčanje i hodanje) barem 5 kilometara. Sve ovo odnosi se na odrasle, djeca neka “odrade” ono što je u skladu s njihovim mogućnostima.

 

Izazov drugog kola – idi kilometara više!

Ponavljamo, nije obavezno, ali izazivamo sve da u subotu ili nedjelju naprave jedan kilometar više. Mnogi su po prvi put pretrčali pet kilometara i shvatili da to nije ništa posebno, da je moguće i uz pametan raspored snage nije prenaporno.

Sada vas izazivamo da idete još jedan kilometar više. Ako vam je 5 km taman, taj jedan dodatni kilometar slobodno prehodajte ili trčite stvarno sporo, ali završite ovaj izazov. Poslije njega ćete shvatiti da ni 6 nije ništa posebno. 🙂

 

Prijava rezultata

Tehnička strana prijava rezultata išla je glatko i bez većih problema. Za drugo kolo malo smo prilagodili formu, kako bi pogrešaka bilo što manje.

Naime, nakon prvog kola bilo je dvadesetak duplih i trostrukih prijava, mi smo kao relevantnu postavili zadnju. No molimo vas da prije nego kliknete “Podnesi”, provjerite što ste upisali kako bi greške i ispravke smanjili na najmanju moguću mjeru!

Odmah nakon trčanja prijavite svoj rezultat jer će forma biti aktivna do ponedjeljka u 12:00 h. Nakon toga više neće biti moguće prijaviti rezultat trčanja.

Link za prijavu rezultata drugog kola: https://bit.ly/virtualna_liga_2

 

Slanje fotografija

Oduševljeni smo količinom i kvalitetom fotografija koje ste nam poslali, nastavite tako! 🙂 Vaše fotografije i dalje primamo na jaciodkorone@gmail.com

 

Virtualno druženje

Cijelo se vrijeme družimo na Facebook grupi “TRČIMO! 3sporta.com“, pridružite nam se -> JOIN

 

Ako vam nedostaju neke osnovne informaciji ili ste preskočili prvo kolo, u nastavku su upute: UPUTE ZA TRKAČE 

 

Glavni sponzor:

Sponzori:

 

 

 

Nema postova za prikaz