JOŠ MALO

Karlovački cener pred rekordom po broju trkača, dođi po PB na novoj brzoj stazi

Više od 1.000 trkačica i trkača već je rezerviralo svoje mjesto na Karlovačkom ceneru, hit-utrci koja će se po sedmi put održati u Karlovcu, 7. lipnja 2019. Još malo pa će biti srušen rekord po broju sudionika, a prijave se primaju do ponedjeljka 3. 6. 2019. u 23:59.

 

Karlovački cener godinama je poznat po svojoj vrhunskoj organizaciji, pravoj trkačkoj fešti (uz gratis Karlovačko pivo) nakon utrke, a ove godine ima i nekoliko odličnih novosti. Već smo predstavili finišersku medalju, koju će po prvi put iz Karlovca odnijeti svi koji istrče neku od utrka (solo ili u štafeti).

 

Nova, brža staza

U Karlovcu će deset kilometara staze i ove godine biti podijeljeno u tri kruga, ali ovogodišnja staza ima puno manje skretanja i brža je nego ikad. To će ponajviše pomoći da Karlovački cener zadrži svoj status najbrže utrke na deset kilometara u Hrvatskoj. I ove ćemo godine gledati nastup vrhunskih trkača i trkačica na Elitnoj utrci, koja se održava sat vremena prije glavne.

Nova staza Karlovačkog cenera

 

Kako nastupiti

Utrka se održava u petak 7. 6. 2019., start glavne utrke je u 20:00 sati na Trgu bana Jelačića u Karlovcu. Prijave za utrku se primaju do 3. 6. (ponedjeljak) do 23:59 nakon čega se više neće biti moguće prijaviti. LINK NA PRIJAVU

Osim solo utrke možete trčati i u sklopu štafete od tri trkačice/trkača.

Ako putujete iz Zagreba, možete koristiti pogodnost prijevoza autobusima. Više informacija o tome OVDJE.

Medalja 7. Karlovačkog cenera

 

Što je u cijeni startnine

Osim odlične organizacije, elektronskog mjerenja koje radi utrka.com, lijepe finišerske medalje, fešte i Karlovačkog piva nakon utrke, u startnom paketu naći ćete:

  • trajnu vrećicu za tenisice s logom utrke
  • atletsku dri fit majicu s logom utrke
  • energetski gel
  • obrok (nakon utrke).

Vidimo se u Karlovcu u petak 7. 6. 2019.!

 

Ove godine Karlovački cener ima medalju za sve

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz