KAD ODJELI POTRČE

Osijek u znaku trčanja – više od 530 poslovnjaka trčalo MAGENTA 1 B2B RUN

Više od 530 zaposlenika iz 40-ak kompanija iz čitave Hrvatske okupilo se jučer na najvećem poslovno-sportskom događanju MAGENTA 1 B2B RUN u Osijeku. Velik odaziv potvrđuje kako je pozitivna poslovna klima i dalje prisutna u Slavoniji, unatoč tome što se o gospodarskom stanju Slavonije u posljednje vrijeme nerijetko govori u negativnom kontekstu.

 

U utrci na pet kilometara pobjedu u kategoriji malih poduzeća odnijela je tvrtka Dovikivati d.o.o., među srednjim poduzećima slavila je ekipa Energos d.o.o., a od velikih tvrtki najbolji tim bio je tim Atlantic grupe d.d. S vremenom od 21 minute i 11 sekundi, prvo mjesto u pojedinačnoj ženskoj konkurenciji odnijela je Silvia Šimunović iz tvrtke Atlantic grupa d.d., dok je među muškim natjecateljima prvi kroz cilj prošao Ante Živković iz tvrtke Runing Gate by Ferivi s vremenom od 17 minuta i 33 sekunde.

Sve natjecatelje prije samog starta utrke pozdravio je  Boris Piližota, zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka. „Izuzetno mi je drago što se MAGENTA 1 B2B RUN, najveće poslovno okupljanje u Hrvatskoj, već druge godine održava i u Osijeku. Lijepo je vidjeti 530 natjecatelja iz poslovnog svijeta, koji su unatoč brojnim obavezama pronašli vremena za druženje u neformalnom okruženju nakon radnog dana. Nadam se da će broj sudionika rasti iz godine u godinu te da će ovo okupljanje postati tradicionalno događanje u Osijeku, za što grad na Dravi sigurno ima sve preduvjete.“

MAGENTA 1 B2B RUN Osijek (4)

MAGENTA 1 B2B RUN odlična je platforma koja poduzećima pruža priliku da kroz trčanje poboljšaju međusobnu komunikaciju zaposlenika, sruše tzv. “silose” među odjelima te podignu radnu atmosferu. Također, trčanje pozitivno utječe i na razvijanje kvaliteta pojedinaca kao što su samodisciplina, držanje dogovorenog plana, pametno raspolaganje vremenom, fokusiranje na cilj te jasnoća pri donošenju odluka.

„Drago nam je da sve više poduzeća prepoznaje važnost izgradnje interne poslovne kulture kroz brigu o zaposlenicima. MAGENTA 1 B2B RUN događanje je koje pomaže poduzećima i zaposlenicima da kroz neformalno druženje s poslovnim kolegama, partnerima, ali i konkurencijom, razviju pozitivnu poslovnu kulturu. Slavonija je pokazala da je gospodarski izuzetno aktivno područje, zato nam je i drago da to potvrđuje broj trkača/zaposlenika – njih više od 530 i 40-ak poduzeća danas je trčalo uz Dravu“ – istaknula je Dijana Vetturelli, inicijatorica MAGENTA 1 B2B RUN događanja.

Osječkim okupljanjem završena je ljetna MAGENTA 1 B2B RUN sezona, dok će se velika završnica održati u Zagrebu 14. rujna. Više detalja možete saznati putem službene web stranice: http://www.b2brun.hr/

Više informacija o utrci možete naći i na MAGENTA 1 B2B RUN Facebook stranici.

MAGENTA 1 B2B RUN Osijek (2)

MAGENTA 1 B2B RUN Osijek (3)

PR tekst

Nema postova za prikaz