TRČEĆI PUT TREĆI

Pred nama je treće kolo Jači od korone Virtualne lige powered by Intersport

Iza nas su dva, a neposredno pred nama je treće kolo zajedničke Jači od korone Virtualne lige Powered by Intersport. Što nas očekuje, pročitajte u nastavku.

 

Trčali smo već dva puta, prvo kolo je za sad bilo rekordno, s oko 2.100 trkačica i trkača i preko 18.000 istrčanih kilometara. Dvjestotinjak trkača i 1.500 kilometara manje istrčali smo u drugom kolu, ali to je bilo i očekivano.

Nakon odlično prihvaćenog izazova drugog kola, u kojem smo svima koji mogu preporučili da “potegnu” kilometar više, izazov za treće kolo će biti drugačiji – trči tamo gdje još nikad nisi.

Ovi izazovi nisu obavezni, i dalje je 5 km minimum distance za odrasle, a niti ovaj izazov nije obavezan. Ali zašto ne unijeti malo avanture u svoj trkački život. 🙂

Zato – trčite tamo gdje još nikad nisi, može to biti nova ulica, druga strana nasipa, neka nova šuma ili poljski put… bilo što, samo da je drugačije

Nakon trčanja pošaljite nam fotografije, ne ekrane s rezultatom na kojima se uopće ne vidi tko je rezultat napravio. Rezultate objavljujemo nakon svakog kola u tablici, a fotografije na kojima ste vi ili okoliš u kojem ste trčali puno su ljepše, zar ne? 🙂

Vaše fotografije i dalje primamo na jaciodkorone@gmail.com

 

Prijava rezultata

I nakon drugog kola bilo je dvadesetak duplih i trostrukih prijava, mi smo kao relevantnu postavili zadnju.

Molimo vas da prije nego kliknete “Podnesi”, provjerite što ste upisali kako bi greške i ispravke smanjili na najmanju moguću mjeru!

Pazite da ispravno upišete sve podatke, osobito startni broj.

Odmah nakon trčanja prijavite svoj rezultat jer će forma biti aktivna do ponedjeljka u 12:00 h. Nakon toga više neće biti moguće prijaviti rezultat trčanja.

Link za prijavu rezultata trećeg kola: https://bit.ly/virtualna_liga_3

 

Virtualno druženje

Cijelo se vrijeme družimo na Facebook grupi “TRČIMO! 3sporta.com“, pridružite nam se -> Join

Ako vam nedostaju neke osnovne informaciji ili ste preskočili prvo i drugo kolo, u nastavku su upute: UPUTE ZA TRKAČE 

 

Svi članci o ligi, rezultati, pokloni…

 

 

Glavni sponzor:

Sponzori:

Nema postova za prikaz