HO HO HO

Što pokloniti prijatelju trkaču (i ne bankrotirati)

Evo je: prva pomoć za sve trkače prijatelje trkača, kao i za one koji još ne trče (ne znajući što propuštaju), a imaju u ekipi onog nekog ili onu neku koja stalno nešto trči. Svi ti rođendani i blagdani – što pokloniti, da je kreativno, korisno ili fora, a da nije jako skupo? Savjet broj jedan: majicu za trčanje NE. U nastavku pročitaj dobre prijedloge!

 

 

Maskica za mobitel

 

Ako ti je prijatelj blizak, lako ćeš skužiti koji mobitel ima. A još lakše ćeš otići na neku online trgovinu i naručiti silikonsku maskicu za mobitel s trkačkim motivom! U slučaju da ne nađeš onu koja ti se sviđa, postoje dućani u kojima možeš zatražiti izradu personalizirane maskice pa napravi maskicu na kojoj će biti logo kluba, ime ili fotka s najdraže utrke.

 

Čeona lampa

 

Čeonka je dodatak za trčanje koji će zatrebati svakom ozbiljnijem trkaču. S dolaskom zime i dugih noći večernja i ranojutarnja trčanja bit će lakša i sigurnija uz dobar pregled puta. Još ako je trkač/trkačica netko tko voli zalutati u šume, ovaj će poklon biti pun pogodak

 

Vješalica za medalje

Ovaj poklon isto možeš kupiti ili naručiti, a imaš i treću opciju – napravi sam. Potrebna ti je lijepa daska, nekoliko kukica, boje i ljepilo za drvo, trakica te malo mašte. Dasku oboji, napiši Running <3 (ili što ti već padne na pamet), a kukice za vješanje medalja učvrsti ljepilom ili ih učvrsti vijcima. Na pozadinu stavi još dvije kukice i za njih zaveži trakicu kojom će vješalica moći biti obješena na zid.

 

Roler

 

…možda ga/ju time prisiliš da malo više pazi na sebe. Svi znamo da se nama trkačima kronično ne da istezati i raditi slične stvari, a trebali bismo. Ovdje pročitaj više o tome zašto je roler super stvar i kakvi sve postoje. S istim motivom možeš mu/joj pokloniti članstvo u teretani – zna da mora raditi snagu pa možda ovako konačno krene.

 

Uokvirena fotka s utrke

 

Ona fotka s trčanja koju obožava i koju je stavio/stavila na sve društvene mreže. Skini ju, daj izraditi u nešto većem formatu, kupi lijep veliki okvir, na pozadinu upiši porukicu i tako pokloni predivnu uspomenu.

 

Zimska odjeća

 

I dok trkači imaju pune ormare sportskih majica kratkih rukava, onih nešto toplijih često manjka. Zato je odjeća za trčanje u hladnim uvjetima dobar izbor – topla majica, tople čarape, trkačke rukavice, kapa ili marama… Riješit ćeš dvije muhe jednim udarcem: osim što imaš poklon, nećeš kasnije morati slušati o tome kako je u krevetu pod temperaturom i ne može ići trčati.

 

Zaliha gelova i čokoladica

 

Toga nikad dosta. Vrlo ih je jednostavno kupiti, a da bi bilo više fora, možeš kombinirati s nekim od poklona iznad. Na primjer, kupiš čarape pa ih natrpaš gelovima.

 

Bon za masažu

 

Uf, kako masaža dobro dođe, pogotovo okorjelim sakupljačima kilometara! Ovim poklonom priuštit ćeš prijatelju/prijateljici i fizičku i psihičku rekuperaciju. A da upotpuniš poklon istom temom, možeš kupiti kreme ili ulja za masažu uz pomoć kojih će samostalno moći malo razraditi i opustiti mišiće.

 

Startninu za utrku

 

Ako znaš što ti prijatelj/prijateljica želi trčati, kupi startninu za utrku. Potajno obavi prijavu i uplatu i iznenadi svoju trkačku srodnu dušu. 🙂

 

Autor: Martina Đođo / 3sporta.com

- Marketing -

Nema postova za prikaz