OKITI SE UNIKATNOM MEDALJOM

Trči u Varaždinu i djeluj humanitarno

Centar baroknog bisera sjeverozapadne Hrvatske, Varaždina, uskoro će ponovno na jedan dan okupirati trkačice i trkači. 23. Varaždinski polumaraton će po svemu sudeći biti najbrojniji do sad, a ta će brojnost direktno pomoći učenicima Centra Tomislav Špoljar.

 

Naime, učenici s poteškoćama u razvoju koji pohađanju Centar Tomislav Špoljar već godinama u sklopu radne terapije izrađuju predmete od keramike. Kao i prošle godine, oni će izraditi finišerske medalje za sve koji pretrče polumaraton, a svaka je takva medalja unikatna. Upravo u toj nesavršenosti ovog omiljenog trkačkog suvenira je njegova ljepota.

– Zahvaljujem klubu na pozivu i drago nam je da možemo biti dio takve prekrasne manifestacije. To je cjelokupna ideja našeg rada, da budemo dio zajednice i da budemo uključeni tamo gdje možemo, da kroz naš rad dajemo dodanu vrijednost svemu što se događa u gradu i županiji – istaknuo je ravnatelj Centra Tomislav Špoljar Marin Vučić.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Od svake uplaćene startnine za polumaraton organizatori utrke će donirati 10 kuna Centru Tomislav Špoljar, prošle je godine donacija iznosila 4.500 kuna.

Utrka je od prošle godine preseljena u strogi centar grada, pa se više od polovice polumaratona trči starom gradskom jezgrom Varaždina.

 

 

Osim spomenute finišerske medalje, u startnom paketu je i odlična trkačka majica Joma, diploma sa slikom za finišere, kao i obrok i piće, sve to za 120 kuna kolika je cijena startnine za polumaraton, odnosno 50 kn za utrku na 5 km (dobije se sportska majica).  

Start utrke je u nedjelju, 17. 9. 2017 u 10:30 sati na Kapucinskom trgu. Osim glavne utrke na 21.1 km trčati se može i utrka na pet kilometara, a cijeli će događaj biti obogaćen zanimljivim popratnim sadržajima.

 

majicepm3a

Sve detalje pronađite na stranicama organizatora, Trkačkog kluba Marathon 95 Varaždin.  ili na Facebook eventu

3sporta će i ove godine biti službeni foto servis utrke.

OVAKO JE BILO PROŠLE GODINE

Promo

Što misliš o temi?