ISTRČI FINIŠ!

VELIKO FINALE Jači od korone Virtualne lige powered by Intersport!

Pred nama je finalno peto kolo Jači od korone Virtualne lige powered by Intersport koje trčimo sutra i prekosutra. Iza nas su četiri kola, najviše nas je trčalo na prvom, 2.068 trkačica i trkača. Očekujemo da posljednje kolo bude i najbolje i najveće. Srušimo rekord! 🙂

 

Ovaj put neka vam izazov bude to da trčite posljednje kolo. Zadajte se neki (realan) zadatak, poslikajte se i snimite kratki video i proslavimo svi zajedno pobjedu nad koronom u našoj i vašoj Facebook grupi TRČIMO! 3sporta.com.

 

Ne zaboravite na medalje!

Sve medalje, 2.300 kom poslane su sudionicima lige. Velika većina ih je primila, ali sigurni smo da ima i onih koji je još nisu dobili. Napravili smo sve što smo mogli da ih dobijete prije vikenda, ali dostava ne ovisi o nama već Hrvatskoj pošti.

Molimo sve koji medalju još nemaju da ne budu tužni i ljuti, doći će sigurno početkom tjedna. Da su medalje u Hrvatsku došle 5-6 dana ranije sigurno bi ih svi dobili, ali trebamo svi biti sretni da ih uopće imamo. Jer letjele su one od Kine, Južne Koreje, Indije, Tajlanda pa sve do Aljaske(!) i Njemačke da bi na kraju sletjele u Zagreb. Stres koji smo proživljavali prateći taj put ne bismo nikome poželjeli. 🙂

Dakle – ŽELIMO FOTKE I VIDEO CLIPOVE S MEDALJOM (ali i bez nje ako još nije stigla). Sve što imate šaljite na jaciodkorone@gmail.com. Fotke ćemo objaviti standardno početkom tjedna, a od video materijala napraviti jedan lijepi zajedničkih video u kojem ćete se mnogi pronaći. 🙂

 

Kako snimiti dobar video

Većina će snimati mobitelima, a oni baš i nemaju dobre akcijske kamere. Teško da će vam uspjeti snimanje u trku, radije stanite i snimite kadar, opalite selfi video ili se međusobno snimajte kako trčite.

Ako je ikako moguće, kad snimate DRŽITE MOBITEL VODORAVNO i što mirnije! Konačni video će biti vodoravan pa bi bilo dobro da imamo što više vodoravnih kadrova. Dakle, polegnite mobitel na stranu kada snimate. 🙂

 

Tombola

Još nismo poslali sve poklone s prva tri kola (mea culpa) a već je pred nama posljednje kolo. Zato smo odlučili da poklone pretposljednjeg i posljednjeg kola podijelimo u nedjelju 31. 5.

Ostalo je još šest pari tenisica za trčanje koje poklanja Intersport, poklon paketi Natural Wealtha, Osteo Bi-Flexa i Garmina, kao i knjige Abeceda trčanja. Pratite 3porta.com u nedjelju jer ćemo sve ove poklone podijeliti posljednji dan lige. Nakon toga, tijekom idućeg tjedna sve ćemo poklone poslati dobitnicima na kućne adrese.

Kako prijaviti rezultate posljednjeg kola

Jednako kao do sada, prijave rezultata primamo preko forme, ovo je link za peto kolo:

https://bit.ly/virtualna_liga_5

 

 

Humanitarna donacija 40.000 kuna

Nekako je malo ostalo po strani, a mi nismo htjeli pretjerano potencirati, ali ova naša zajednička liga ima i humanitarni karakter. Od svake uplaćene startnine odraslih trkača i trkačica izdvojili smo po 20 kuna. Takvih uplata ima nešto manje od 2.000 pa smo ukupni iznos donacije zaokružili na 40.000 kuna. Kome ćemo je dodijeliti objavit ćemo uskoro.

 

Virtualno druženje

Cijelo se vrijeme družimo na Facebook grupi “TRČIMO! 3sporta.com“, pridružite nam se -> Join

Ako vam nedostaju neke osnovne informaciji ili ste preskočili poneko kolo, u nastavku su upute: UPUTE ZA TRKAČE 

Svi članci o ligi, rezultati, pokloni…

 

GLAVNI SPONZOR:

Sponzori

Nema postova za prikaz