JEDNOSTAVAN, SKROMAN, ČOVJEK

VIDEO Steve Harvey – trostruki ironman Lensahn

Engleski ultratriatlonac iz Plymoutha, Steve Harvey na putu je da bude okrunjen za svjetskog prvaka kasnije ove godine, nakon što je osvojio srebrnu medalju na Triple Ultra Triatlonu u njemačkom Lensahnu.

Britanski prvak Steve Harvey, navršio je 35 godina u srpnju, sada se nalazi na vrhu ljestvice Međunarodne ultra triatlonske asocijacije.  Harvey je priznao da je jedva mogao pokretati obrvu na kraju utrke u Lensahnu, njegovom prvom nastupu na trostrukoj ironman distanci.

“Sada se osjećam apsolutno briljantno!  Završiti utrku kao drugi je san, jer mnogi koji su moji junaci i inspiracija za mene, natjecali su se u Njemačkoj. Zapravo bi mi bio dovoljan susret i razgovor sa svjetskim prvakom kao što je Paul Thompson ili bivšim nositeljem naslova Kim Greisenom. Bili su puni podrške za mene i pomogli mi u usavršavanju taktike za utrku. Moram priznati da mi je drago da se neću natjecati do 8. rujna kada nastupam na još jednom dvostrukom ironmanu u Švicarskoj. Hvala svima koji me podržavaju, ja sam na prilično dobrom mjestu u ovom trenutku!” istaknuo je Steve Harvey za “This is Plymouth”.

Upoznali smo ovog izuzetno simpatičnog i otvorenog triatlonca koji je u Lensahnu imao podršku svoje seste Anne, oca i prijatelja. Želimo mu svu sreću na nastupu u Švicarskoj i da mu se ostvari san o osvajanju titule pobjednika Svjetskog kupa!

Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz