ZIMSKE RAVNICE

Zagreb Winter Classic – prva utrka iz ovogodišnjeg serijala Zagreb 5×5

Zagreb 5x5 Winter Classic

Unazad nekoliko godina, Zagreb Winter Classic, prva utrka iz popularnog Serijala Zagreb 5×5 tradicionalno zadnju nedjelju u siječnju, poziva sve trkače na buđenje iz zimskog sna i inicijalnu provjeru forme pred nadolazeću sezonu.

 

 

Zagreb Winter Classic, cestovna utrka na 5 km ponovno će na zagrebačkim Ravnicama okupiti oko 400 trkača koji će usprkos hladnom vremenu otrčati prve natjecateljske kilometre u 2018. godini.

Utrka je u nedjelju, 28. siječnja 2018. sa startom u 11:00 sati ispred južnog ulaza u Tenis centra Maksimir na Ravnicama. Trče se tri kruga (jedan manji i dva veća), osigurana je okrepa nakon utrke i grijane svlačionice s obzirom na zimske uvjete u kojima će se utrka održati.

Prošle godine je temperatura bila vrlo niska, iako su najave i za ovu godinu bile slične, po zadnjim prognozama ne bi trebalo biti previše hladno.

Prijaviti se za Zagreb Winter Classic ili cijeli Serijal možete preko www.utrka.com  ili direktno u Run&Treku, prvoj specijaliziranoj trgovini za trčanje, ujedno i organizatoru utrke.

Kao i obično, za najbolje su predviđene nagrade u apsolutnom poretku po završetku svake u utrke, a po završetku kompletnog Serijala Zagreb 5×5, nagrade će biti podijeljene i za najbolje plasirane trkače po kategorijama.

Ostale utrke iz Serijala Zagreb 5×5 raspoređene su od ožujka do rujna po različitim lokacijama u Zagrebu s finalnom utrkom oko Centra Kaptol kada će biti podijeljene nagrade za ukupne pobjednike i organizirana tombola iznenađenja.

 

Ovako je bilo prošle godine

Promo tekst

Što misliš o temi?