Home Trčanje GRAWE Hrvatska d.d. nominirano za nagradu „Best Of Europe“ za projekt PoKreni

BEZ SPONZORA NE IDE
GRAWE Hrvatska d.d. nominirano za nagradu „Best Of Europe“ za projekt PoKreni

75
0

GRAWE Hrvatska d.d. natječe se u konkurenciji s ostalim europskim nacionalnim dobitnicima za ESA-inu nagradu „Best of Europe“ na svečanoj dodjeli 11. veljače 2016.

Svečana dodjela nagrada za najbolje europske sponzorske projekte u 2015., koju po 9. put dodjeljuje European Sponsorship Association (ESA), održat će se 11. veljače 2016. u Londonu. Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. dobitnik je priznanja „2015 SPORTO“, koje je u studenom 2015. najboljim projektima iz regije dodijelilo Slovensko društvo za marketing, čime je nominirano kao hrvatski predstavnik za jednu od najatraktivnijih europskih nagrada u području sponzorstava i marketinga.

NW_MgDirekt1

GRAWE-ov nagrađeni projekt PoKRENI sudjeluje u izboru za najbolji projekt u specijalnoj kategoriji Best of Europe Award zajedno s ostalim odabranim nacionalnim pobjednicima iz deset europskih zemalja, uključujući Belgiju, Finsku, Irsku, Nizozemsku, Njemačku, Sloveniju, Srbiju, Švedsku i Švicarsku.

Nezavisni međunarodni žiri odabrao je spomenute finaliste među svim nacionalnim nominiranim projektima. Prilikom odabira najboljih projekata žiri je ocjenjivao kriterije kao što su planiranje sponzorstva, izvedba i evaluacija.

Nagrada „Best of Europe“ jedna je od glavnih nagrada na godišnjoj ceremoniji ESA Excellence Awards. Devetu godinu za redom, Nagrada privlači nominacije iz čitave Europe i pokriva i nacionalne i međunarodne kampanje.

“Počašćeni smo što smo pozvani od strane ESA-e da sudjelujemo i ponosni što su naši uspjesi prepoznati izvan granica Hrvatske. Ovogodišnji nominirani projekti su zaista izvrsni i biti nominiran u takvoj konkurenciji za nagradu „Best of Europe“ za nas predstavlja odličan početak godine,” izjavila je Sanja Gržetić, voditeljica Odjela korporativnih komunikacija i marketinga u GRAWE Hrvatska d.d.:

Karen Earl, predsjednica European Sponsorship Association je dodala: “ESA-in najvažniji cilj je kontinuiran rad na podizanju standarda diljem industrije, kroz edukaciju i stalni rad na profesionalnom razvoju. Mi vidimo nagradu „Best of Europe“ kao nešto što povezuje nacionalne partnere koji teže promicanju najbolje prakse i slave izvrsnost u sponzorstvima na svojim tržištima.”

Više informacija o ESA Excellence Awards: http://sponsorship.org/awards/awards-home/

Više o PoKreni

Fotografija 2_Trkači na GRAWE noćnom maratonu

Autor: Promo

(75)

Vrijedi pročitati