Home Triatlon Naličje medalje VIDEO Steve Harvey – trostruki ironman Lensahn

JEDNOSTAVAN, SKROMAN, ČOVJEK
VIDEO Steve Harvey – trostruki ironman Lensahn

166
0

Engleski ultratriatlonac iz Plymoutha, Steve Harvey na putu je da bude okrunjen za svjetskog prvaka kasnije ove godine, nakon što je osvojio srebrnu medalju na Triple Ultra Triatlonu u njemačkom Lensahnu.

NW_MgSportSprej_1

Britanski prvak Steve Harvey, navršio je 35 godina u srpnju, sada se nalazi na vrhu ljestvice Međunarodne ultra triatlonske asocijacije.  Harvey je priznao da je jedva mogao pokretati obrvu na kraju utrke u Lensahnu, njegovom prvom nastupu na trostrukoj ironman distanci.

“Sada se osjećam apsolutno briljantno!  Završiti utrku kao drugi je san, jer mnogi koji su moji junaci i inspiracija za mene, natjecali su se u Njemačkoj. Zapravo bi mi bio dovoljan susret i razgovor sa svjetskim prvakom kao što je Paul Thompson ili bivšim nositeljem naslova Kim Greisenom. Bili su puni podrške za mene i pomogli mi u usavršavanju taktike za utrku. Moram priznati da mi je drago da se neću natjecati do 8. rujna kada nastupam na još jednom dvostrukom ironmanu u Švicarskoj. Hvala svima koji me podržavaju, ja sam na prilično dobrom mjestu u ovom trenutku!” istaknuo je Steve Harvey za “This is Plymouth”.

Upoznali smo ovog izuzetno simpatičnog i otvorenog triatlonca koji je u Lensahnu imao podršku svoje seste Anne, oca i prijatelja. Želimo mu svu sreću na nastupu u Švicarskoj i da mu se ostvari san o osvajanju titule pobjednika Svjetskog kupa!

Autor: 3 sporta

(166)

Vrijedi pročitati