366 DANA

3sporta.com slavi prvi rođendan!

Prije točno godinu dana pokrenut je portal 3sporta.com. U tih 366 dana pokušali smo izvijestiti sa što većeg broja sportskih događaja iz triatlona, trčanja, biciklizma… Objavili smo više od 360 vijesti, izvještaja, najava, intervjua, bili smo na 73 sportska događaja koje smo popratili s više od 13.000 fotografija objavljenih na portalu.

No to su samo brojke. Iza njih zapravo stojite VI – svi VI koji se i u ovo ekonomski teško vrijeme nastavljate baviti rekreativnim sportom, svi VI koji odlazite na utrke da bi se družili s istomišljenicima, svi VI koji održavata i širite trkačku, triatlonsku i biciklističku ideju kao jedan od mogućih temelja zdravog društva.

Zbog VAS smo tu – pokušavamo VAS pratiti i barem malo pomoći u širenju tih ideja. Želimo zabilježiti svaki, pa i najmanji, sportski uspjeh, jer znamo da se iza svakog kilometra na utrci kriju deseci i stotine kilometara na treninzima. Želimo našim sportovima dati na važnosti, podići svijest o koristima bavljenja rekreativnim sportom, želimo povećati našu sportsku zajednicu.

Rođendan je vrijeme za slavlje, ali i vrijeme za analizu protekle godine. Nadam se da ćemo u idućim godinama biti još bolji, brži, informativniji. Zato pozivam i VAS da nam pomognete u ostvarivanju ovih ciljeva.

Hvala VAM što nas pratite i što nam pomažete!

Zvonimir Mikašek
urednik

Autor: 3sporta

- Marketing -

Nema postova za prikaz